blank

nl NLNederlands

blank

Bedrijfsopening

Nijwa Groep Rijssen

Voor de opening van de nieuwbouw in Rijssen schakelde Nijwa Group, officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens in Noord- en Oost-Nederland, de hulp van MANS Events in. Het openingsevent vond plaats op verschillende dagen, voor relaties, medewerkers en belangstellenden.

Onze Aanpak

Voor het openingsweekend hebben we het nieuwe pand van Nijwa Rijssen omgebouwd tot sfeervolle evenementenlocatie. Op het buitenterrein plaatsten we een stretchtent, met daaromheen diverse foodtrucks voor een echte festival sfeer. Na de officiële openingsceremonie konden gasten genieten van een hapje en een drankje, showcooking door een chef en een F1 race simulator uitproberen of een green screen foto laten maken. De professionele DJ draaide lekkere muziek van vinyl platen. Daarnaast verzorgden we een spetterende feestavond voor eigen medewerkers, waarbij we ook de catering en het entertainment voor onze rekening namen. Zo traden er een aantal artiesten op en werden er Casino Games gespeeld. Ook de Open Dag, waar honderden bezoekers het nieuwe pand en de vrachtwagens konden bewonderen, werd door ons van A tot Z geregeld: van aankleding en catering tot verkeersregelaars. Tijdens de Open Dag genoten veel kinderen van een heerlijke suikerspin, konden ze zich laten schminken en vermaakten zij zich in de ballenbak en op het springkussen.

Sfeerimpressie

Het resultaat

Het openingsweekend werd zeer goed bezocht. Het meerdaagse event was een mooie gelegenheid voor jong en oud om kennis te maken met het bedrijf en voor partners, relaties en medewerkers om de opening op feestelijke wijze samen te vieren!

Het evenement

Opdrachtgever

Nijwa Groep Rijssen

Gelegenheid

Bedrijfsopening

Type beleving

Openingsweekend

Deelnemers

2000

Locatie

Rijssen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.