blank
nl NLNederlands

blank

Feestavond Arnhem

Bender Groep

Bender Groep is een detacheringsbureau uit Utrecht, met in totaal 600 medewerkers. De focus ligt bij de zorg, het sociale domein en overheid.

Een gezellige avond met eten, drinken en goede muziek en zeker een leuk thema! Dat waren de doelstellingen voor deze feestavond van onze opdrachtgever Bender Groep.  MANS Events heeft in deze opdracht de locatie, het programma en alle food & beverages mogen verzorgen.

Onze Aanpak

Bij aankomst werd er heerlijke champagne uitgereikt door de gastheer en gastvrouw, vanuit het ontvangst liepen de bezoekers over een lange gouden loper naar het midden van de kerk waar het hart van de feestavond gecreëerd was. Diverse casino tafels waaronder roulette en blackjack stonden klaar om een spannende competitie te spelen in teamverband.

Op de achtergrond klinkt bekende muziek die gecoverd werd door de Pianohouse die hun repertoire laat kiezen door de gasten. Aan de rechterzijde van de kerk was een bar te vinden vanuit waar diverse alcoholische en non-alcoholische dranken verkrijgbaar waren uit een uitgebreid drankarrangement. Aan de linkerzijde van de kerk was een food-bar geplaatst vanwaar fingerfood geserveerd werd, verder werd er door de smeermeneer aan tafel stokbrood met diverse toppings geserveerd.

Later op de avond toen de sfeer er al meer in zat werd de Pianohouse overgenomen door een dj in combinatie met een live saxofoon artiest die de feestavond tot een nog hoger niveau brachten.

Sfeerimpressie

Het resultaat

Al met al een zeer geslaagde feestavond op deze toplocatie, de Eusebiuskerk te Arnhem waarbij ons label Phoodies, de food & beverages heeft mogen verzorgen.

Opdrachtgever

Bender Groep

Gelegenheid

Personeelsfeest

Type beleving

Feestavond

Deelnemers

250

Locatie

Eusebiuskerk Arnhem

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.