Bolletje 150 jarig jubileum

Bolletje 150 jarig jubileum

De Uitdaging

Bolletje B.V. is een Nederlands bedrijf dat diverse soorten broodvervangers en banketproducten produceert. Het bedrijf heeft 500 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. Bolletje bestond 150 jaar, een reden om dit unieke jubileumfeest te vieren met een spectaculair feest! Voor deze opdracht heeft Bolletje vaste cateraar Quality Catering ingeschakeld om dit feest op te pakken. Zij hebben uiteindelijk Buro voor Muziek en MANS Events ingeschakeld om het hele event vorm te geven. De uitdaging lag voornamelijk in het feit dat het feest in de eigen fabriek georganiseerd moest worden en dat de productie en veiligheid niet in het geding zou komen.

Onze Aanpak

.MANS Events heeft voor dit feest een creatief en uniek concept mogen bedenken in samenwerking met partners als Quality Catering, Buro voor Muziek, HPL Licht en geluid en Kaak Verhuur.  Het feest werd gehouden in het eigen magazijn van Bolletje in Almelo wat door ons is omgebouwd tot een spetterende feestlocatie. Vooraf hebben we door een 3D-animatie het feest gepresenteerd zodat de klant direct een beeld kreeg hoe de setting zou worden.

Er waren 3 zalen met totaal andere uitstralingen. Er was een après-ski, een lounge en een grote sfeervolle feestzaal. In elke zaal waren er gave acts. De avond werd geopend met de gave openingsact ‘Slagerij van Kampen’.

In de grote zaal was onder andere live muziek van Glennis Grace, Frans Duits en als hoofd act 2 Unlimited. In de après-ski zaal waren er verschillende tributes-acts zoals Helene Fisher en Hazes. In de lounge zaal was er relaxte achtergrond muziek met veel randentertainment zoals onder andere table magic en een karikaturist.

Het Resultaat

In totaliteit hebben 850 personen een top avond beleefd, een legendarisch feest waar nog lang over na gesproken wordt.

  • Opdrachtgever Bolletje
  • Gelegenheid 150-jarig Jubileum
  • Type beleving Feestavond medewerker & partner
  • Deelnemers 850
  • Locatie Almelo

Video

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl