blank

nl NLNederlands

blank

Bridgestone Leadership Event

Bridgestone

Leidinggevenden van Bridgestone kwamen vanuit de hele wereld naar Amsterdam, waar men voor het eerst in 2,5 jaar weer bij elkaar kon komen voor het Bridgestone Leadership Event. Het doel van het evenement was de deelnemers te informeren en te inspireren en tijdens het gehele event stond het thema samenwerking centraal. Aan ons de vraag om dit driedaagse hybride evenement vorm te geven, van vervoer tot catering, aankleding en programma.

Van een leegstaande verdieping in The Valley in Amsterdam, waar ook het hoofdkantoor van Bridgestone gevestigd is, hebben we een geweldige studio gemaakt. Daar werden de leidinggevenden tijdens het officiële gedeelte van het programma bijgepraat over de bedrijfsresultaten, key priorities en plannen voor de toekomst. Ook vonden er showcases plaats. 

Daarnaast hebben we speciaal voor dit evenement een duurzame mobiliteitsgame ontwikkeld. Het doel van het spel was om de gasten de stad Amsterdam op een andere manier te laten zien. Met tablets vertrokken de deelnemers vanaf de Valley op de Zuidas naar het eindpunt, een restaurant aan de andere kant van het IJ. Daarbij dienden zij van zoveel mogelijk vormen van transport gebruik te maken, zoals van de tram, metro, segway en meer. 

We verzorgden tijdens de gehele duur van dit evenement het vervoer van en naar het hotel van de gasten, de techniek en de aankleding van de locaties. De catering werd verzorgd door ons label Phoodies.

De opdrachtgever was enthousiast over het evenement: “MANS Events heeft alles voor ons uit handen genomen. De hele productie is perfect verlopen, de techniek gedurende het event was erg goed en de locatie zag er mooi uit. Een van de hoogtepunten was het mobiliteitsspel dat speciaal voor ons ontwikkeld werd.”

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

Bridgestone

Gelegenheid

Corporate event

Type beleving

Hybride event

Deelnemers

150

Locatie

Amsterdam

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.