nl NLNederlands

Brink's Solutions Nederland - Familie festival

Brink's Familie Festival

Brink's Solutions Nederland - Betaaloplossingen voor ondernemers

Op 26 mei 2024 heeft de Het Brink’s Familie Festival plaatsgevonden. Want als je 35 jaar bestaat is een feestje wel op zijn plaats! We hebben samen met Brink’s groots uitgepakt en het hele festival in eigen beheer geproduceerd. Met volle trailers, bakwagens en bussen zijn we naar De Groene Heuvels nabij Wijchen getrokken om de locatie om te toveren tot een volwaardig festival voor de ongeveer 2000 medewerkers en familie van Brink’s Solutions Nederland.

Maar het had nogal wat voeten in de aarde om er een geslaagde dag van te maken. In de natte aarde welteverstaan. Op de dag van het festival zelf waren de weergoden ons redelijk goed gezind, maar bij het opbouwen en afbouwen vonden ze het nodig om een flinke bak water over ons uit te storten.

“Dank voor de goede zorgen. Het was perfect georganiseerd. Van eten en drinken, aankleding tot de muzikale omlijsting; het was allemaal heerlijk! Geen negatieve kant gehoord van onze collega's. Hartstikke bedankt voor de prettige samenwerking!"

- Brink's Solutions Nederland

Een feestje bouwen

Wij van MANS Events kunnen wel tegen een stootje. Regen, wind, hagel, onweer; het doet ons niet zoveel. Wij halen de deadline wel! Maar het maakt het natuurlijk wel lastig om op een verzadigde (lees: kleddernatte) kleigrond tonnen aan materiaal te verplaatsen. 

Rijplaten maken het voor ons eenvoudiger om ons materiaal van de ene kant naar de andere kant van het terrein te verplaatsen. Zo beschermen we de ondergrond – meestal gras – tegen beschadiging en diepe sporen. MANS Events hartje natuur! 

Maar ook de beste chauffeurs rijden wel eens zo’n plaat af en het gras op (of in, in dit geval). En daar kom je maar verdomd lastig uit. Gelukkig is de saamhorigheid en bereidheid om elkaar te helpen altijd uitstekend op die dagen. Dus met vereende krachten trekken we elk voertuig uit de natte klei, van een klassieke Volkswagen bus tot gepantserde Brink’s Waardetransport truck, no man is left behind. Glimlach op en gaan! Zo doen we dat!

Dag 1. Opbouwen

Zodra we de ondergrond toegankelijk hebben gemaakt voor zwaar vervoer kunnen we het terrein gaan afhekken. Met piketpaaltjes en linten bakenen we ons tijdelijk territorium af zodat de crew die de hekken plaatst precies weet waar deze moeten komen. Vervolgens kunnen we aan de slag met het stroom en water. Aggregaten, honderden meters kabels en waterslangen zorgen ervoor dat de muziek blijft spelen, de lichten blijven branden en de foodtrucks en barren blijven draaien. En het water kwam overal vandaan, dus dat was ook snel geregeld.

Met vereende krachten hebben onze vrienden van het tentenbedrijf binnen een dag de grote circustent staan. De circustent is gereserveerd voor de artiesten die de bezoekers voorzien van een lekker stukje muziek. En als de vloer in de tent gelegd is kunnen de barren en het podium met licht en geluid geïnstalleerd worden. De basis voor het hoofdpodium staat dan en we hoeven de boel alleen nog maar aan te kleden met decoratie. De andere stages volgen ook snel. Binnen een dag hebben we dan ook de silent disco area en het karaoke gedeelte geplaatst. Een lange dag, maar het geeft een hoop energie als je ziet dat maanden van voorbereiding op de eerste dag al zijn vruchten begint af te werpen. Op naar dag 2!

Dag 2. Opbouwen

Omdat er her en der nog grote plassen water liggen, hebben we een loonwerker ingeschakeld om het terrein droog te zuigen. We willen immers droge voeten voor de gasten! En eerlijk is eerlijk, we houden onze voetjes zelf ook graag droog.

Omdat we ook onze jonge gasten een leuke dag willen bieden hebben we een groot gedeelte van het terrein gereserveerd voor een aantal leuke activiteiten. Deze kun je apart bij ons boeken, maar als je een paar 100 kinderen tegelijk wilt vermaken nemen we ons halve assortiment mee. Bubble Ball, grafitti spuiten, XXL Spelen, een opblaasbare skelter racebaan, RC Experience, schminken, noem maar op. Overal is aan gedacht!

In de tussentijd zitten onze collega’s van Phoodies Belevenis Catering natuurlijk ook niet op hun gat te wachten op beter weer. Zij zijn de hele dag in de weer met onze foodtrucks en diverse foodstands. Phoodies staat onder meer bekend om de kwaliteit van eten die ze leveren voor grote groepen mensen in zeer korte tijd, maar daar gaat wel een hoop voorbereiding aan vooraf. Dat het opbouwen en aankleden van het foodcourt zo voorspoedig verliep hebben we te danken aan een uitstekende voorbereiding en dito personeel van Phoodies!

Als klap op de vuurpijl is onze grote bar buiten aan de beurt. Onze trailer hebben we omgebouwd tot achterwand van een bar. Daar monteren we de stretchtent aan vast en voordat we er erg in hebben staat er een fantastische buitenbar van 13 meter breed met overdekt terras van ruim 150 vierkante meter. Mocht er nog een buitje komen op de dag van het festival dan hoeft niemand nat te worden. Overal is aan gedacht!

Dag 3. Feest!

Tijd voor een feestje! Vandaag is de dag van het Brink’s Familie Festival. Om 11 uur ’s morgens worden de eerste bezoekers verwacht en omdat we nog enkele puntjes op de ‘i’ moeten plaatsen ging onze wekker om 5 uur. De dag begint zowaar droog en hier en daar laat de zon zich zelfs zien. Zou het dan toch allemaal goedkomen?

Jazeker! We hebben er met man en macht aan gewerkt, maar alles werkt, loopt, draait en gaat als een malle. De eerste deuntjes schallen over het terrein en langzaamaan loopt het terrein vol. Met gepaste trots zien we de mensen genieten van de sfeer, de aankleding, de hapjes, drankjes en muziek. Na een lange en intensieve voorbereiding is dit toch wel een lekker moment hoor. Lachende kinderen, tevreden ouders, volle glazen, volle magen. Daar doen we het allemaal voor! Als de laatste fanatiekelingen het terrein verlaten heffen we met de collega’s van MANS Events het glas en proosten we op een succesvol feest!

Dag 4. Afbouwen en opruimen

We mogen uitslapen vandaag! We hoeven pas om 8 uur op het terrein te zijn. Met ietwat glazige ogen en zware ledematen gaan we er nog één keer vol voor. Schouders eronder en afbouwen. We laten het terrein achter zoals we deze hebben aangetroffen: spik en span!

We hebben tranen gelachen en onnozel gedaan, en ten slotte tevreden het licht uit gedaan. We willen Brink’s bedanken voor de prettige samenwerking en gaan deze week een paar uurtjes bijslapen. Niet te lang, want de volgende grote productie dient zich alweer aan.

We hebben ook altijd iets te vieren hé!

De aftermovie!

Sfeerimpressie

Het resultaat

Blije gezichten, je zag ze overal waar je keek. Voor de kinderen was het helemaal feest, omdat we flink hebben uitgepakt met leuke activiteiten!

Met de hele dag gevuld met muziek, activiteiten, eten en drinken, hebben we een mooie productie neergezet. Omdat we alles in eigen beheer hebben gedaan, waren de lijntjes kort en zaten we met enkele uitstekend opgeloste uitdagingen.

Klant blij, wij blij. Iedereen blij!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.