nl NLNederlands

Personeelsreis Antwerpen

CEVA Logistics

CEVA Logistics ontwerpt, implementeert en voert complexe supply chain oplossingen op nationale, regionale en mondiale schaal voor middelgrote tot grote ondernemingen.

De wens was om met 200 collegae op reis te gaan en zochten hiervoor een bestemming die voor iedereen in de Benelux goed te bereiken is.  Hiervoor heeft CEVA Logistics de hulp ingeroepen van MANS Events.

Onze Aanpak

Als eerste hebben we samen met de klant de juiste locatie bepaald, voor deze reis is ons voorstel Antwerpen geweest, een gezellige en bruisende stad en voor iedereen goed bereikbaar.

De reis begon woensdagochtend toen de groep werd ontvangen. Eerst stond er een plenair gedeelte op het programma met o.a. een presentatie van de directeur en een interessante spreker. Natuurlijk was er ook tijd om lekker te lunchen en na de lunch werd het programma vervolgd met een eigen award show waarin teams zichzelf moesten pitchen. Toen de awards waren uitgereikt startte een spannende citygame, de Escape City Challenge die speciaal voor CEVA Logistics op maat was gemaakt!

Aan het einde van het spel kwamen de teams samen in een bekende bar in het centrum van Antwerpen om gezellig met elkaar te borrelen. Aan het einde van de middag keerde iedereen terug naar het hotel om in te checken en zich klaar te maken voor het avondprogramma. Dit bestond onder andere uit een heerlijk 4-gangenmenu dat op de feest locatie werd geserveerd. De gasten zagen er prachtig chique uit en samen met de grote ronde tafels zorgde dit ’s avonds voor een heel mooi plaatje.

Natuurlijk moest er ook nog even gefeest worden, dus na een spectaculair dessertbuffet (incl. vuurwerk!) draaide de Dj het volume wat omhoog en verplaatste iedereen zich naar de dansvloer. Ook konden zij een heerlijk drankje halen bij onze cocktailbar of een foto laten maken bij de green screen fotograaf voor een leuke herinnering aan deze trip! Met nog een lekker ontbijt konden nog even nagenieten over de te gekke feestavond. Na het ontbijt kon iedereen weer op pad richting hun eigen regiokantoren. Op naar volgend jaar!

Sfeerimpressie

Het Resultaat

MANS Events heeft alles verzorgd voor CEVA Logistics, de overnachtingen, de horeca locaties, de feestavond en alle activiteiten gedurende de reis. Hierdoor hebben alle medewerkers, ook onze contactpersonen, optimaal kunnen genieten van deze reis.

Opdrachtgever

CEVA Logistics

Gelegenheid

Jaarlijkse reis

Type beleving

Personeelsreis

Deelnemers

200

Locatie

Antwerpen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.