blank
nl NLNederlands

blank

Een wonderbaarlijke wereldreis op het Lageveld in Wierden

Cogas - 50-jarig jubileum

Het Cogas-festival was speciaal voor het personeel georganiseerd, om het 50 jarig jubileum van het bedrijf te vieren. Een adembenemende kick-off met confetti en CO2-kanonnen luidde de dag in.

Om dit moment voor altijd te koesteren, werd er een schitterende overzichtsfoto gemaakt door een overvliegende drone. Geen zorgen, die drone werkte voor ons. MANS Events nam de gasten mee op een kleine wereldreis, een reis gevuld met belevingen om ongedwongen te ontdekken.

Het terrein was gevuld met allerlei spectaculaire activiteiten zoals creatieve cursussen, interactieve demonstraties, live-performances en sportieve beproevingen van over de hele wereld. Deze activiteiten hebben elkaar de hele dag en avond aangevuld, opgevolgd en afgewisseld. Op deze wijze kon iedereen zijn dag, naar eigen behoefte, indelen. Naast de reis langs de diverse activiteiten, was er ook een culinaire wereldreis. Het water liep de bezoekers in mond, terwijl ze zich vergaapten aan alle exotische lekkernijen die gespecialiseerde koks hen hadden voorgeschoteld. De tijd vloog voorbij. Een verrassingsconcert van zangeres Do, zorgde voor een spetterende afsluiting van een geweldige dag.

Sfeerimpressie

Het resultaat

Het water liep de bezoekers in mond, terwijl ze zich vergaapten aan alle exotische lekkernijen die gespecialiseerde koks hen hadden voorgeschoteld. De tijd vloog voorbij. Een verrassingsconcert van zangeres  Do, zorgde voor een spetterende afsluiting van een geweldige dag.

Opdrachtgever

Cogas

Gelegenheid

50 jarig jubileum

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

300

Locatie

Wierden

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.