nl NLNederlands

Open dagen 100 jarig bestaan

Autodrop (Concorp)

Het snoepgoed van Autodrop is grappig, prettig gestoord en beetje brutaal, maar bovenal onweerstaanbaar! Alle snoepjes van dit merk hebben de vorm van autootjes. Autdrop bestond in 2018 al weer 100 jaar en met meer dan 50 jaar ervaring in suikerwerk, was dit een reden om groots uit te pakken!

Om dit evenement in goede banen te leiden, is MANS Events gevraagd dit project te begeleiden. De vraag was om een open dag te organiseren om dit feestje te kunnen vieren met alle omwonenden van de fabriek in Jirnsum en medewerkers & familie. 

Onze Aanpak

Nadat de gasten hadden geparkeerd werden ze opgehaald door een prachtige ouderwetse dubbeldekker, die ze naar een gigantische circustent achter de snoepfabriek bracht. Na binnenkomst kon er genoten worden van een kopje koffie/thee met een typisch Friese lekkernij; de oranjekoek.

Nu kon toch echt de rondleiding door de fabriek beginnen! Eerst moest er hygiëne kleding aangedaan worden en ook werden ieders handen en schoenen gereinigd.

In de fabriek werden alle processen van grondstof tot ingepakt snoepje uitgelegd. Ook kreeg iedereen onderweg een Autodrop blik, die ze op verschillende punten in de fabriek rijkelijk kon vullen met allerlei verschillende snoepjes!

Nadat de rondleiding erop zat was het feestje nog zeker niet voorbij! Met een lekker drankje en verrukkelijk eten kon er nog lekker nagenoten worden. Buiten was er plaats gemaakt voor een kids playground, waar de kinderen konden voetballen, springen op een groen springkussen en op de foto konden met roze Cadillac. Natuurlijk kreeg iedereen ook een goedgevulde goodiebag mee naar huis zodat ze ook later nog konden blijven smullen. 

Sfeerimpressie

Het resultaat

Met zo’n 2500 geïnteresseerde gasten voor de rondleiding door de fabriek, werd de open dag over 2 dagen verdeeld aangezien de productie niet stil gezet kon worden. Door een strakke planning is de hygiëne in de fabriek niet in gevaar gekomen.

Opdrachtgever

Autodrop (Concorp)

Gelegenheid

100 jarig bestaan

Type beleving

Open Dagen

Deelnemers

2500

Locatie

Jirnsum

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.