nl NLNederlands

DRV Goes personeelsreis

Om de 4 jaar gaat het personeel van DRV Goes op reis naar de meest uiteenlopende steden in Europa. Dit jaar heeft MANS Events de reis mogen organiseren met een groep bestaande uit 113 personen naar de prachtige artistieke en levendige stad Luxemburg!

Op vrijdag ochtend vertrok de groep met luxe touringcar. Eenmaal aangekomen werd het weekend afgetrapt met een welkomstwoordje van 1 van onze regisseurs. DRV had de spirit al snel te pakken en vertrok ‘Op Jacht Naar De Mol’ in Luxemburg. Een speciaal ontworpen XXL versie van het spel werd uitgevoerd en daar wordt nog lang over nagepraat! Dit spel combineerde een unieke ontdekkingstocht door de stad met het ontrafelen van een zinderende mysterie. Door de fanatieke samenwerking en veel lol hebben de teams de mol uiteindelijk weten de ontmaskeren.

In de avond werd er een uniek 3-gangen walking diner geserveerd bij verschillende culinaire restaurants. Na een heerlijk dessert werd het tijd voor borrels tot in de late uurtjes! De volgende dag stonden er verschillende keuze-activiteiten op het programma; mountainbiken of kajakken in het Duitse-Luxemburgs natuurpark en fietsen of de ultieme graffiti experience in de bruisende stad.

Na alle inspanning werd er gezamenlijk geluncht in het centrum waar vervolgens een culturele stadswandeling van start ging met een bezoek aan de beroemde Kazematten. Het weekend werd afgesloten met een uitgebreid diner. Eenmaal in de bus keek iedereen terug op een geslaagde personeelsreis vol vermaak en mooie momenten samen!

Sfeerimpressie

Reactie klant

Dankzij de uitstekende samenwerking tussen de personeelsvereniging van DRV Accountants en Adviseurs vestiging Goes en het personeel (en de begeleiding) van MANS Events heeft ervoor gezorgd dat ca 120 personen een geweldige 2-daagse reis naar Luxemburg hebben gehad. Petje af en super bedankt!

Opdrachtgever

DRV Goes

Gelegenheid

Personeelsfeest

Type beleving

Relatieprogramma

Deelnemers

120

Locatie

Luxemburg

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.