nl NLNederlands

Incentive Marrakesh

eBenefits

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van eBenefits wilde het bedrijf een incentive-reis maken. Er werd gekozen voor een weekend naar Marrakesh met alle medewerkers. Aan MANS Events de vraag dit te organiseren en een mooi en uitdagend programma samen te stellen.

Onze Aanpak

De reis vond plaats in oktober, een perfecte tijd om naar Marrakesh te reizen met een temperatuur tussen de 18 en 29 graden. Na aankomst op het vliegveld van Marrakesh stond er een bus klaar om iedereen naar een restaurant te brengen aan de voet van het Atlasgebergte, met prachtig uitzicht over het Lalla Takerkoust-meer. Het weekend was een aaneenschakeling van spectaculaire en indrukwekkende activiteiten: een quad safari, een overnachting in luxe tenten in een Berber camp in de woestijn, een diner onder de uitgestrekte sterrenhemel, een dagtocht door het Atlasgebergte, meerdere overnachtingen in een riaad en een kamelenrit. In het programma was natuurlijk genoeg ruimte om Marrakesh zelf en haar prachtige Medina en souks te ontdekken.

Sfeerimpressie

Het resultaat

Dankzij een druk, maar goed gepland programma hebben de deelnemers een bijzonder, cultureel weekend beleefd en in korte tijd veel onvergetelijke ervaringen opgedaan. Het prachtige natuurschoon van de bergen en de woestijn, het heerlijke eten, de dinershow in Jad Mahal en de sprookjesachtige architectuur van Marrakesh hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Opdrachtgever

eBenefits

Gelegenheid

Jubileum

Type beleving

Incentive Reis

Deelnemers

18

Locatie

Marrakech

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.