blank

nl NLNederlands

blank

Opening nieuwe locatie

Eurofins

Ter ere van de opening van het nieuwe pand in Heerenveen wilde Eurofins een tweedaags openingsevenement organiseren. Een klantendag op één dag en een spetterend feest voor alle medewerkers op de andere dag. Hiervoor hebben we een concept uitgewerkt en waren we verantwoordelijk voor de gehele communicatie, coördinatie, horeca, aankleding, activiteiten en entertainment.

Het openingsevenement vond plaats op de eigen mooie nieuwbouwlocatie in Heerenveen. Op het terrein hebben we een prachtige circustent geplaatst die als uitvalsbasis diende voor de verschillende activiteiten gedurende het openingsweekend. We hebben de tent en de entree sfeervol aangekleed met mooie decoratie en signing. 

Tijdens de klantendag op donderdag was er een programma met sprekers, break-outsessies, een lunch, rondleiding door de laboratoria en een borrel met netwerkmoment. Het personeelsfeest op zaterdag werd op een spectaculaire manier geopend. Medewerkers werden ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje, kregen gedurende de avond smaakvolle hapjes aangeboden en hebben zich vermaakt aan de casinotafels en op de dansvloer.”Wat een top dag. Volgend jaar weer?”, “Prachtig initiatief”, “Wat een mooie dag! Dank dat we mochten spreken over food, packaging en sustainability.” De reacties spreken voor zich!

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

Eurofins

Gelegenheid

Opening nieuwe locatie

Type beleving

Opening

Deelnemers

1200

Locatie

Heerenveen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.