nl NLNederlands

Expoints - Incentive Reis Toscane

Expoints - Incentive Reis Toscane

Expoints B.V. - Adviesbureau

In het midden van Italië vind je het schilderachtige Toscane, één van de meest geliefde bestemmingen in Italië. Dit is niet zo gek als je ziet wat deze prachtige historische regio allemaal te bieden heeft. Steden vol kunstschatten, romantische landschappen met rijen hoge cipressen, dichte bossen en olijfboomgaarden, ze zijn hier allemaal te vinden. Het is in ieder geval een prachtige plek om met je collega’s naartoe te gaan! Daar zijn de medewerkers van Expoints het inmiddels ook mee eens, want zij hebben dit aan den lijve mogen ondervinden met hun incentive naar Toscane.

Expoints heeft ons gevraagd om hun personeelsreis te verzorgen. Expoints adviseert organisaties op het vlak van klantgericht ondernemen. Zij geloven rotsvast in enthousiasme. Immers, enthousiasme is besmettelijk! Dat ze dan bij MANS Events uitkomen is hier een logisch gevolg van, we delen deze visie immers als geen ander. In goed overleg zijn we bij Toscane uitgekomen. Een mooie reis met een hele mooie groep.

“Een geweldige reis met ons team in Toscane. Beklimming van de hoogste toren in San Gimignano en een fietstocht door Florence. Geslapen op een droomlocatie in de Toscaanse heuvels. Het Italiaanse eten en de heerlijke wijnen maakten de reis onvergetelijk.”

- Marcel Rosbergen, Expoints

Vanuit een niet onaardige villa nabij Florence hebben we diverse activiteiten ondernomen. Middels een potje Urban Street Golf hebben we  de omgeving verkend. We hebben we de Torre Grossa – een eeuwenoude toren – beklommen en Florence bezocht met de fiets. Natuurlijk ook nog het beste ijs van Italië geproefd. En die pizza’s gingen er ook wel in! Want eerlijk is eerlijk, het was toch voornamelijk lekker eten en drinken in Toscane.

Via deze weg willen we Expoints bedanken voor deze mooie reis en het geweldige gezelschap wat we op sleeptouw door Toscane hebben mogen nemen. Wat de baas ervan vond? Kom er maar in Marcel Rosbergen: “Een geweldige reis met ons team in Toscane. Beklimming van de hoogste toren in San Gimignano en een fietstocht door Florence. Geslapen op een droomlocatie in de Toscaanse heuvels. Het Italiaanse eten en de heerlijke wijnen maakten de reis onvergetelijk.”

Sfeerimpressie

Het resultaat

Een zeer tevreden opdrachtgever en tot rust gekomen medewerkers van Expoints, dat is wat we voor elkaar hebben gebokst.

Het waren 4 mooie dagen waar nog lang over nagepraat wordt bij het koffieapparaat van Expoints.

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.