nl NLNederlands

Incentive Reis Marrakesh

Floyd & Hamilton

Floyd & Hamilton beweegt zich op de raakvlakken van recruitment, marketing en IT. Dat is terug te zien in de samenstelling van het team: een bont gezelschap van designers, developers, recruitmentprofessionals, projectmanagers, product owners en online marketeers. Aan ons de vraag om voor een groep van 17 medewerkers van Floyd & Hamilton een onvergetelijke reis te verzorgen naar een bijzondere bestemming.

Onze Aanpak

In overleg met de klant werd gekozen voor het warme en sprookjesachtige Marrakesh in Marokko, de ideale locatie is voor een actieve en culturele trip.

In het Atlasgebergte werd aan de rand van een prachtig meer genoten van een lunch met prachtig uitzicht, een avontuurlijke quadsafari door het woestijnachtige gebied en een diner met overnachting onder de ongelofelijke sterrenhemel in een woestijnhotel en in de Agafay-woestijn. Ook een kamelentocht door schilderachtige omgeving van Marrakech, een bezoek aan de souks en Medina en een uitgebreid diner bij het beroemde paleis Jad Mahal stonden op het programma.

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

Floyd & Hamilton

Gelegenheid

Incentive reis

Type beleving

Deelnemers

Locatie

Marrakech

Het resultaat

Het was een unieke reis naar het sprookjesachtige Marokko, met een fijne groep deelnemers. Een mooie combinatie van natuur, cultuur en actie!

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.