nl NLNederlands

50-jarig jubileum

Hoogvliet Supermarkten

Een groots jubileum met een gouden tintje. Hoogvliet Supermarkten is een supermarktketen met 67 vestigingen in het westen en midden van Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Alphen aan den Rijn en de organisatie telt ruim 6.000 medewerkers.

Hoogvliet Supermarkten zocht voor dit jubileum een uniek concept passende bij de missie en visie van het bedrijf.  Dit jaar bestond Hoogvliet Supermarkten maar liefst 50 jaar. Om deze mijlpaal in haar bestaan te vieren werd alles uit de kast gehaald om het personeel te bedanken voor haar mateloze inzet. MANS Events werd ingeschakeld om het jubileumfeest te organiseren en de opdracht was simpel: iedereen verbluffen met een waanzinnige show met de beste internationale artiesten. Dat is meer dan gelukt!

Onze Aanpak

Met ruim 140! touringcars werden ruim 5000 medewerkers vanuit de vestiging waar ze werkzaam zijn richting het feestterrein in Bleiswijk gereden. Bij aankomst werd iedereen ontvangen onder de grote parachute tent, met in het midden de ronddraaiende DJ-booth en DJ Fajah Lourens achter de knoppen. Na een geweldige eerste indruk kwam men terecht in de gigantische hangar-tent met transparant dak. De gasten kregen een welkomstdrankje aangeboden door onze prachtige dames van de ontvangst. Met het ondergaande zonnetje, goed zichtbaar vanuit de tent, was het goed toeven voor de mensen.

Terwijl de 5000 gasten in hoog tempo binnen kwamen, in 75 minuten was iedereen binnen, was het tijd om de food area te ontdekken. De food-tent was overzichtelijk ingedeeld door verschillende afdelingen met onder andere de bakkerij, de slagerij, wereldgerechten en een saladebar. De gasten konden zich te goed doen aan een uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten zoals spareribs en broodjes pulled pork, panini’s en flammkuchen, wraps en wok, en er was een groot buffet met zoetigheden zoals muffins, brownies en snoep. De hele food & beverages is verzorgd door Phoodies, ons label voor een culinaire reis!

Plots ging de muziek harder en werd het publiek opgezweept. Het was tijd voor de openingsact van Hans Klok. Wat een show! De ene na de andere illusie werd vertoond met als hoogtepunt de opkomst van Siep de Haan, Hoogvliets algemeen directeur. Na deze spetterende opening was het tijd om te genieten van de rest van het programma met Kensington, 2 Unlimited, The Partysquad, The Flying drums en als klapper op de vuurpijl niemand minder dan de
nummer 1 dj van de wereld: Martin Garrix!

Als laatste teken van dank, en om de avond af te sluiten werd een indrukwekkende eindshow afgespeeld ínclusief vette vuurwerkshow en een hoop special effects. Een gepaste wijze om dit buitengewone personeelsfeest met een knal te beëindigen.

Sfeerimpressie

Het resultaat

Voor dit bedrijfsjubileum hebben ook onze leveranciers het onderste uit de kan gehaald. Zo hebben we in drie weken op en afbouwtijd 128 volle vrachtwagentrailers zien komen en gaan, waarvan 11 met alleen vloerdelen. Op het podium hing 136 m2 video led scherm, ruim 250 lampen waarvan 100 moving heads, 5 full color lasers en 24 kilo confetti. Om dit alles van stroom te voorzien was in totaal voor 1670 KVA aan aggregaten aanwezig en lagen tientallen kilometers aan kabels. Bij dit project was ruim 200 man aan het werk, van koks en barmensen tot de toiletjuffrouw en beveiliging.

Het evenement

Het evenement vond plaats op de nieuwe locatie van Hoogvliet Supermarkten aan de A12 te Bleiswijk, hierdoor viel dit feest niet onder de WKR-regeling.

MANS Events heeft in dit geweldige project getekend voor:

  • het creatieve concept
  • het ontwerp
  • de programmering
  • de aankleding
  • het vervoersplan
  • de interne & externe communicatie
  • het veiligheidsplan
  • de food & drinks
  • de gehele productie
 

Tot slot willen we graag al onze partners bedanken die hierbij betrokken zijn geweest en gaat onze speciale dank uit naar Hoogvliet Supermarkten voor het vertrouwen.

Opdrachtgever

Hoogvliet Supermarkten

Gelegenheid

Jubileum

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

5500

Locatie

Bleiswijk

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.