55-jarig jubileum

Hoogvliet Supermarkten

Wanneer je 55-jaar bestaat mag dat groots gevierd worden. Hoogvliet is een supermarktketen met 71 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het distributie- en servicecentrum en de centrale slagerij bevinden zich in Bleiswijk. In de bakkerij van Hoogvliet in Bleiswijk wordt meerdere keren per dag vers, ambachtelijk brood gebakken voor alle vestigingen. De organisatie telt ruim 6.000 medewerkers.

Hoogvliet Supermarkten zocht voor dit 55-jarig jubileum een betrouwbare partner.  Om dit 55-jarig jubileum uniek te maken, werd er van alles uit de kast gehaald om het personeel te bedanken voor haar trouwe inzet. MANS Events werd ingeschakeld om het jubileumfeest te organiseren en de opdracht was simpel: Een waanzinnige beleving geven zodat iedereen vol verwondering terug naar huis zou gaan.  In deze missie zijn wij meer dan geslaagd!

Onze Aanpak

Na 8 maand van werken aan deze prachtige productie met als thema “Freaky Circus” reden 90 touringcars met ruim 4200 medewerkers vanuit de vestiging waar ze werkzaam zijn richting het circusterrein in Bleiswijk. Ze hadden zich de afgelopen weken aangemeld via de Speciale Hoogvliet 55 jaar aanmeldwebsite, waarop ze konden aangeven wat hun voorkeur genoot qua vervoer. Verder konden ze  op deze  website alle informatie vinden met betrekking tot het feest.

Bij aankomst met uitzicht op het reuzenrad werd iedereen ontvangen in een grote circus tent. Om het anders te doen dan vijf jaar geleden (50-jarig jubileum) is er deze keer voor gekozen om nog meer side entertainment neer te zetten. Steltenlopers, levende poppenspelers, vuurspuwers, acrobaten alles gaf act de préséance.

De start van de avond werd verzorgd door Cesar zuiderwijk. Met zijn drumstel trommelde iedereen naar binnen en verzorgde een knallende opening die door een gouden ringetje te halen was. De circus tent van een half voetbal veld groot (L70m x B34m)  die samen met de twee Epic shelters het hart vormden van het feest terrein, gaven het project dat stukje extra waar wij naar op zoek waren. Ondanks de grote van het project voelde het door de decoratie toch als intiem aan. 

Rondom de Epic shelter-tenten was er een combinatie van Food-trucks en kermis. Van Smoothies tot een waarzegster en van Churros tot “wie is de sterkste?” (M/V). Ook de burgerbar vond gretig aftrek en er werd lekker gesnackt. De combinatie van alle food voldeed aan de smaak van de feestgangers.

Halverwege de avond begon te gonzen door het publiek. Mensen liepen naar het podium daar stond Antoon klaar om “hallo” te zeggen. De energie die van dit optreden afkwam in combinatie met de special effects en lasershow brachten iedereen in vervoering.

De hele avond stond er een fantastische line up klaar met onder andere: Vengaboy’s, Hotown, en als afterparty kwam Q-music het afsluiten met hun foute uur. Wanneer de tent dan leeg stroomt en je de stralende verwonderende blikken op de gezichten ziet… Dan kan je dankbaar terug kijken op een mooi evenement. 

Sfeerimpressie

Het resultaat

Een evenement organiseer je nooit alleen. In samenwerking met onze leveranciers hebben we een prachtig jubileum neer mogen zetten. In 10 dagen van een leeg veld tot een compleet “Freaky circus” 

Zo’n 200 medewerkers hebben mee gebouwd aan dit project van tenten bouwers, chauffeurs, koks, barmensen tot de toiletjuffrouw en beveiliging. 

Technische hebben we uitgepakt op de volgende manier:

-Podium met led wall
-Verlichting
-Special effects
-Lasershow
-Veejay team

En dan spreken we nog niet eens over de complete kermis die we hebben opgebouwd.

Het evenement

Het evenement vond plaats op de  locatie van Hoogvliet Supermarkten aan de A12 te Bleiswijk.

MANS Events heeft in dit geweldige project getekend voor:

  • het creatieve concept
  • het ontwerp
  • de programmering
  • de aankleding
  • het vervoersplan
  • de interne & externe communicatie
  • het veiligheidsplan
  • de food & drinks
  • de gehele productie
 

Tot slot willen we graag al onze partners bedanken die hierbij betrokken zijn geweest en gaat onze speciale dank uit naar Hoogvliet Supermarkten voor wederom het vertrouwen

Aftermovie

Opdrachtgever

Hoogvliet Supermarkten

Gelegenheid

Jubileum

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

4200

Locatie

Bleiswijk