Hoogvliet jubilarissendag

Hoogvliet jubilarissendag

Een geweldige blijk van waardering voor al die jaren trouwe dienst!

Op deze feestelijke dag werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. De aanwezigen konden zich opmaken voor een wereldreis op zakformaat.

Recreatiepark Middelwaard werd getransformeerd in een kleinschalig privé-festivalterrein, de groene bosrijke omgeving matchte perfect bij de sfeerbeleving die wij wilden realiseren. We trokken alles uit de kast om dit festival een geweldige dag te maken. De zes grote gekleurde tenten vormden de basis van het Jubilarissenfestival, in elke tent stond een bepaald land centraal. Op deze manier werd het mogelijk om in één dag onder anderen Duitsland, de VS, China en de Caribische Eilanden te bezoeken. De bijbehorende aankleding, activiteiten en gerechten maakten van elke tent een unieke ervaring.

Het mooie van dit soort festivals is dat de bezoekers vrije keuze hebben in wat ze precies willen beleven; van een tropische Salsa Workshop tot een rauwe introductie in de ghetto; van Bourgondisch genieten in een Bierhal tot Oriëntaalse performanceshow. De muziek werd verzorgd door DJ Rob de Nice en het team van Vossenjacht. Deze experts op het gebied van feest kwamen niet alleen muziek draaien maar hadden ook VJ Freddie Beamer opgetrommeld voor visuals van formaat. Daarnaast stookte MC Rick Rossig het publiek op om door te blijven feesten tot het bittere einde. De sfeer was om te smullen. Wat was dit een gave dag!

  • Opdrachtgever Hoogvliet Supermarkten
  • Gelegenheid Jubilarissendag
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 200
  • Locatie Recreatiepark Middelwaard

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl