Hoogvliet opening bakkerij

Hoogvliet opening bakkerij

Wauw! Het was een magische ervaring die de mensen nog lang zal heugen

De officiële opening van Bakkerij Hoogvliet ging op een bijzondere wijze van start met het gezamenlijk aftelmoment. Deze aftelling was live te volgen op een groot scherm zodat iedereen getuige kon zijn van deze feestelijke gebeurtenis. Daarna was iedereen natuurlijk hartstikke nieuwsgierig om het nieuwe pand eens vanbinnen te bekijken. Na een korte tocht over de blauwe loper, kwamen de bezoekers aan op het openingsfeest. Hier konden ze zich op gaan maken voor een aantal spectaculaire acts.

De meest memorabele performance was die van de zandtovenaar. Met een combinatie van duisternis, een lichtbak en wonderzand schepte deze bevlogen creatieveling imposante figuren met zijn handen in de zwarte duisternis. De zandkunstwerken verschenen even snel als ze weer verdwenen.

Deze opening werd afgesloten met een gezellige borrel waar iedereen kon napraten over hetgeen dat ze zojuist hadden beleefd. Tijdens de opening heeft iedereen op een spectaculaire wijze kennis gemaakt van de nieuwe bakkerij van Hoogvliet. En de drankjes? Die waren van het huis!

  • Opdrachtgever Hoogvliet Supermarkten
  • Gelegenheid Opening bakkerij
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 200
  • Locatie Bakkerij Bleiswijk

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl