nl NLNederlands

Opening bakkerij

Hoogvliet Supermarkten

De officiële opening van Bakkerij Hoogvliet ging op een bijzondere wijze van start met het gezamenlijk aftelmoment. Deze aftelling was live te volgen op een groot scherm zodat iedereen getuige kon zijn van deze feestelijke gebeurtenis.

Daarna was iedereen natuurlijk hartstikke nieuwsgierig om het nieuwe pand eens vanbinnen te bekijken. Na een korte tocht over de blauwe loper, kwamen de bezoekers aan op het openingsfeest. Hier konden ze zich op gaan maken voor een aantal spectaculaire acts.

De meest memorabele performance was die van de zandtovenaar. Met een combinatie van duisternis, een lichtbak en wonderzand schepte deze bevlogen creatieveling imposante figuren met zijn handen in de zwarte duisternis. De zandkunstwerken verschenen even snel als ze weer verdwenen.

Deze opening werd afgesloten met een gezellige borrel waar iedereen kon napraten over hetgeen dat ze zojuist hadden beleefd. Tijdens de opening heeft iedereen op een spectaculaire wijze kennis gemaakt van de nieuwe bakkerij van Hoogvliet. En de drankjes? Die waren van het huis!

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

Hoogvliet Supermarkten

Gelegenheid

Opening bakkerij

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

200

Locatie

Bakkerij Bleiswijk

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.