nl NLNederlands

blank

Leveranciersdag

Hoogvliet Supermarkten

Deze bijzondere dag werd georganiseerd voor de leveranciers van Hoogvliet Supermarkten. Omdat een goed begin het halve werk is, werden de gasten al bij binnenkomst welkom geheten met verse broodjes.

De broodjes werden geserveerd door speciaal ingevlogen bakkersknechten. Na een goede bodem kwam de dag pas echt op gang. Het eerste programmaonderdeel was een presentatie van de directie. De toon werd definitief gezet toen er bij de afsluiting broden door de zaal vlogen. Ja, je kan heel veel leuke dingen doen met een drone. De verbaasde blikken spraken boekdelen.

Nadat de bezoekers waren bekomen van de vliegende broden was het tijd voor een rondleiding door de bakkerij met natuurlijk een proeverij. Hoogvliet bood de aanwezigen een uniek kijkje in eigen keuken. De rode draad was dat alle zintuigen kennis maakten met hun heerlijke producten: zien, horen, ruiken, voelen en proeven.

Alles kwam aan bod! Wat is er nou lekkerder dan kakelvers brood dat nog warm is van de oven? Brood is veelzijdig, dat bleek vandaag wel. Na het vliegen en het proeven gingen de broden opnieuw de lucht in.

Het slotfeest

Tijdens het slotfeest haalden jongleurs en steltenlopers de meest bizarre capriolen uit met verschillende broodsoorten. En de blikken gingen opnieuw in standje verwondering. Om deze dag af te sluiten startte de DJ een lekkere set van feestelijke muziek. Hier mocht, onder het genot van een drankje, natuurlijk op gedanst worden.

Opdrachtgever

Hoogvliet Supermarkten

Gelegenheid

Leveranciersdag

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

200

Locatie

Bakkerij Hoogvliet

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.