nl NLNederlands

Online Nieuwjaarsbijeenkomst 2022

Hoogvliet Supermarkten

Jaarlijks organiseert Hoogvliet Supermarkten een Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle medewerkers. Een belangrijke bijeenkomst waarin gezamenlijk wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar. Daarnaast worden er prijzen uitgereikt aan de best presterende winkels in verschillende categorieën en wordt de overall winnaar van de winkelwedstrijd bekend gemaakt.

De Uitdaging

Net als in 2021 vond de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van Hoogvliet Supermarkten dit jaar, door COVID-19, noodgedwongen online plaats. Dit maakte het belangrijke evenement, waar men gezamenlijk terugblikt op het afgelopen jaar en waarbij de prijsuitreikingen voor alle Hoogvliet supermarkten centraal staan, echter niet minder speciaal.

Onze Aanpak

De nieuwjaarsbijeenkomst vond plaats op een geweldige locatie. Midden in het distributiecentrum van Hoogvliet Supermarkten in Bleiswijk was een spectaculair decor opgebouwd waarin diverse LED schermen aan de ijzeren stellages hingen. Naast een aantal leden van het managementteam op locatie, werden ook de overige medewerkers die thuis vanuit een online live verbinding deelnamen, verrast door deze bijzondere setting.

Als openingsact werd commercieel directeur van Hoogvliet Supermarkten Rutger van den Bout door middel van een magische wisseltruc tevoorschijn getoverd door de leden van Magic Unlimited. Naast deze bijzondere openingsact verzorgden Oscar, Renzo en Mara van Magic Unlimited tijdens een flitsende show meerdere prijsuitreikingen. De medewerkers van Hoogvliet Supermarkten vragen zich vast nog steeds af hoe de prijzen op magische wijze tevoorschijn werden getoverd!

Na elke prijsuitreiking in de verschillende categorieën werden er via een live verbinding met desbetreffende de supermarktmanagers persoonlijke felicitaties uitgebracht vanuit de ‘studio’ in Bleiswijk. Tenslotte was het tijd voor de belangrijkste bekendmaking: die van de totaalwinnaar van de winkelwedstrijd 2021! Ondersteund door opzwepende muziek en vuur sparkles werd een gigantische beker uitgereikt aan het winnende filiaal.

Sfeerimpressie

Het Resultaat

Dankzij de spectaculaire show, de online live verbinding, de interactie met de medewerkers thuis en de uitreiking van vele prijzen voelde iedereen zich betrokken bij dit bijzondere evenement. Het was een geslaagde en magische avond!

Opdrachtgever

Hoogvliet Supermarkten

Gelegenheid

Nieuwjaars bijeenkomst

Type beleving

Online event

Deelnemers

150

Locatie

Bleiswijk

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.