blank

nl NLNederlands

blank

De Blauwe cross: høken in de polder

Hoogvliet winst en verdeelfeest

De Hoogvliet Parade en het Winstdelingfeest moesten worden samengevoegd tot één groot evenement om zo een hoge opbrengst voor het goede doel te realiseren. De Zwarte Cross vormde de inspiratiebron van de, speciaal voor Hoogvliet georganiseerde, ‘Blauwe Cross’. Een machtig mooi festival met muziek, stunts en humor dus. Check!

De Hoogvliet Parade luidde deze feestelijke dag in en werd georganiseerd voor alle medewerkers van Hoogvliet en hun familie. Op het terrein in Bleiswijk waren allerlei fijne activiteiten te beleven en te bekijken. Wat is er nou beter dan lol maken? Lol maken terwijl je bijdraagt aan een betere wereld, natuurlijk! De opbrengst van de Blauwe Cross werd namelijk gedoneerd aan de kinderen in Afrika (Rehoboth) en Stichting Hoogvliegers.

De avond stond in het teken van het Hoogvliet Winstdelingfeest, voor de medewerkers. Het feest werd op een onvergetelijke manier geopend door de directeur die, speciaal voor deze gelegenheid, onderdeel was van een stuntshow. MANS Events zorgde ervoor dat de totale opzet en de aankleding, tot in de kleinste details, pico bello op orde waren. De Perfect Showband en hoofdact Ronny Flex verzorgden een spectaculaire muzikale afsluiting van een prachtdag.

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

Hoogvliet Supermarkten

Gelegenheid

Winstdelingsfeest

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

2500

Locatie

Bleiswijk

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.