Hoogvliet winst en verdeelfeest

Hoogvliet winst en verdeelfeest

De Blauwe cross: høken in de polder

De Hoogvliet Parade en het Winstdelingfeest moesten worden samengevoegd tot één groot evenement om zo een hoge opbrengst voor het goede doel te realiseren. De Zwarte Cross vormde de inspiratiebron van de, speciaal voor Hoogvliet georganiseerde, ‘Blauwe Cross’. Een machtig mooi festival met muziek, stunts en humor dus. Check!

De Hoogvliet Parade luidde deze feestelijke dag in en werd georganiseerd voor alle medewerkers van Hoogvliet en hun familie. Op het terrein in Bleiswijk waren allerlei fijne activiteiten te beleven en te bekijken. Wat is er nou beter dan lol maken? Lol maken terwijl je bijdraagt aan een betere wereld, natuurlijk! De opbrengst van de Blauwe Cross werd namelijk gedoneerd aan de kinderen in Afrika (Rehoboth) en Stichting Hoogvliegers.

De avond stond in het teken van het Hoogvliet Winstdelingfeest, voor de medewerkers. Het feest werd op een onvergetelijke manier geopend door de directeur die, speciaal voor deze gelegenheid, onderdeel was van een stuntshow. MANS Events zorgde ervoor dat de totale opzet en de aankleding, tot in de kleinste details, pico bello op orde waren. De Perfect Showband en hoofdact Ronny Flex verzorgden een spectaculaire muzikale afsluiting van een prachtdag.

  • Opdrachtgever Hoogvliet Supermarkten
  • Gelegenheid Winstdelingsfeest
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 2.500
  • Locatie Bleiswijk

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl