Hoogvliet winstdelingsfeest

De Hoogvliet Parade

Na het succesvolle evenement van vorig jaar,  hebben we dit jaar weer opnieuw een fantastische versie neergezet van de Hoogvliet Parade in combinatie met het jaarlijkse winstdelingsfeest. Het evenement stond in het teken van het goede doel: De stichting Hoogvliegers. Met grote dank aan meer dan 2500 bezoekers dat aanwezig was op deze prachtige zonnige dag, is er weer een grandioze opbrengst gerealiseerd voor de Hoogvliegers. Eén groot spektakel met sfeervolle livemuziek, (kinder)activiteiten, foodtrucks en heel veel plezier.

De Hoogvliet Parade werd dit jaar georganiseerd op het terrein in Bleiswijk. Het was een openbaar festijn voor alle medewerkers van Hoogvliet en familieleden. Vermaak voor jong en oud: schminken, springkussens, zweefmolen, draaimolen, bumper Ball en nog veel meer! In de middag trad o.a. Wolter Kroes op om iedereen nog meer in de stemming te brengen met zijn fantastische zang en persoonlijkheid. Ondertussen konden de bezoekers genieten van een heerlijke hap uit de smakelijke keuken bestaande uit verschillende foodconcepten: The Big BBQ Smoker, Mexicaanse- en Aziatische gerechten en natuurlijk niet te vergeten onze Luxe friet kraam die overuren draaide!

Na een dag vol vermaak en beleving stond de avond in het teken van het winstdelingsfeest voor alle medewerkers. Als afsluiter werd er nog even een klapper op de vuurpijl gegeven met een optreden van Broederliefde.

Wat een geweldige dag!

  • Opdrachtgever Hoogvliet
  • Gelegenheid Winstdelingsfeest
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 2400
  • Locatie Bleiswijk

Video

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl