Incentive-reis eBenefits

Incentive-reis eBenefits

De Uitdaging

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van eBenefits wilde het bedrijf een incentive-reis maken. Er werd gekozen voor een weekend naar Marrakech met alle medewerkers. Aan MANS Events de vraag dit te organiseren en een mooi en uitdagend programma samen te stellen.

Onze Aanpak 

De reis vond plaats in oktober, een perfecte tijd om naar Marrakech te reizen met een temperatuur tussen de 18 en 29 graden. Na aankomst op het vliegveld van Marrakech stond er een bus klaar om iedereen naar een restaurant te brengen aan de voet van het Atlasgebergte, met prachtig uitzicht over het Lalla Takerkoust-meer. Het weekend was een aaneenschakeling van spectaculaire en indrukwekkende activiteiten: een quad safari, een overnachting in luxe tenten in een Berber camp in de woestijn, een diner onder de uitgestrekte sterrenhemel, een dagtocht door het Atlasgebergte, meerdere overnachtingen in een riaad en een kamelenrit. In het programma was natuurlijk genoeg ruimte om Marrakech zelf en haar prachtige Medina en souks te ontdekken.

Het Resultaat 

Dankzij een druk, maar goed gepland programma hebben de deelnemers een bijzonder, cultureel weekend beleefd en in korte tijd veel onvergetelijke ervaringen opgedaan. Het prachtige natuurschoon van de bergen en de woestijn, het heerlijke eten, de dinershow in Jad Mahal en de sprookjesachtige architectuur van Marrakech hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten.

  • Opdrachtgever eBenefits
  • Gelegenheid Jubileum
  • Type beleving Incentive Reis
  • Deelnemers 18
  • Locatie Marakkech

Video

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl