nl NLNederlands

JP van den Bent - Jubileumfeest 25 jaar

JP van den Bent - Jubileumfeest 25 jaar

JP van den Bent Stichting - Zorg voor mensen

In 2023 bestaat de JP van den Bent Stichting 25 jaar. Een jubileum wat groots gevierd mag worden. En als er iets groots gevierd – en dus georganiseerd – moet worden, kom je al gauw uit bij MANS Events. Gedurende het gehele jubileumjaar hebben we meegedacht en geholpen met diverse activiteiten. Medewerkers, stakeholders, belanghebbende, we hebben ze allemaal betrokken. Maar de kers op de taart waren de 2 grote events die wij voor de JP hebben mogen organiseren. Eentje voor de cliënten en eentje voor de medewerkers.

De JP van den Bent stichting is een stichting die mensen ondersteunt bij hun leven. In alles wat zijn doen staan de cliënt én de medewerker al 25 jaar centraal. Vandaar ook dat ze allebei met een eigen evenement in het zonnetje werden gezet.

Feestdag voor cliënten

Op donderdag 14 september heeft de feestdag voor cliënten plaatsgevonden. Zo’n 5000 cliënten van de JP waren uitgenodigd om het 25-jarige jubileum te vieren in Dierenpark Amersfoort. De uitnodiging maken was al een feestje op zich. We hebben een video opgenomen in Dierenpark Amersfoort waarin Ranger Niels de cliënten uitnodigt om aan deze feestdag deel te nemen. Elke cliënt kreeg deze videoboodschap thuis op de deurmat middels een zogeheten videokaart.

De dag zelf was een en al genieten. Blije koppies, grote glimlachen en brede grijnzen. Dat is wat de dieren in Dierenpark Amersfoort zagen bij het bezoek van zoveel gezellige mensen. Het was fijn om te zien dat onze (voornamelijk logistieke) inspanningen hun vruchten hebben afgeworpen. Al met al hebben de cliënten van de JP een prachtige dag gehad en zijn ze met een mooie herinnering de bussen weer ingestapt!

Medewerkersfeest

Het medewerkersfeest, wat een week later plaatsvond, had wat meer voeten in de aarde op het gebied van organisatie en voorbereiding. 1500 bezoekers mochten wij verwelkomen op het jubileumfeest.  En die moesten allemaal worden uitgenodigd, vervoerd en vermaakt. En dan moet de locatie ook nog leuk aangekleed worden. Ook het gastronomisch gedeelte hebben we voor onze rekening genomen. Enfin, u snapt dat wij hier wat drukker mee waren dan met de feestdag voor cliënten. Natuurlijk is ons gelukt om bovenstaande zaken tijdig voor elkaar te hebben. Een goede voorbereiding en gedegen overleg met de verschillende partijen is hieraan vooraf gegaan. Touwtjes; we geven ze niet uit handen.

Het feest vond plaats in een hangar bij het vliegveld Teuge. Met een verscheidenheid aan decoratie hebben we deze hangar om weten te toveren tot een sfeervolle mainstage. Voor de hangar hebben we een grote roze opblaasbare kerk neergezet waar een DJ zijn deuntjes draaide. Achter de hangar, waar we wat meer ruimte hadden, hebben we niet alleen een Après Ski schirmbar geplaatst, maar ook een grote overdekte bar en verschillende foodtrucks. Ook de garderobe en EHBO was daar aanwezig. Chillen kon men in de overdekte Marrakesh Lounge.

Maar er was meer te doen. Op de 1e verdieping van de hangar kon men verschillende workshops volgen en zelfs een gokje wagen. Daar hebben we een vergaderruimte omgebouwd tot een state-of-the-art casino. Op het dakterras kon men genieten van een heerlijke cocktail, geheel in Ibiza-stijl.

De muzikale aankleding kwam onder meer van optredens van onder andere Female Fusion, Jetset en diverse DJ’s. Met volle dansvloeren en een meer dan geslaagde avond tot gevolg.

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

Het resultaat

We kunnen terugkijken op een prettige samenwerking met de JP van den Bent Stichting. We hebben een uitstekend concept neergezet en gedurende het jubileumjaar 2023 van A tot Z ontzorgt. Zowel de cliënten als de medewerkers van de JP van den Bent Stichting kunnen terugkijken op twee mooie events! Tot in de puntjes verzorgd door MANS Events, en daar zijn we best trots op.

Opdrachtgever

JP van den Bent

Gelegenheid

Jubileum

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

1500

Locatie

Vliegveld Teuge

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.