Jubileum Bonifatius College

Jubileum Bonifatius College

Jubileum Bonifatius College

MANS Events kreeg van het Bonifatius College de opdracht om voor het 60 jarig jubileum van de school een evenement te organiseren op het strand. De genodigden waren 500 leerlingen en medewerkers. Het programma moest bestaan uit een gevarieerd en actief middagprogramma gevolgd door een feestelijk avondprogramma.

Het brede strand van IJmuiden was de perfecte locatie voor dit jubileum. Het strand werd omgebouwd tot een tropisch paradijs, dat deed denken aan de Cariben. De felle zomerse kleuren zorgden voor een zeer warm welkom. Om de sfeer er meteen lekker in te brengen, werd er afgetrapt met Rhythm on Trash. Dit was een zeer imposant gezicht en geluid. Een beeld van honderden scholieren en docenten, die geheel in harmonie een ritme maakten met allerlei vuilnisbakken, potten en pannen op het strand. Na de aftrap was het tijd voor de keuze-activiteiten, waarbij er gekozen kon worden tussen bamboe bouwen, graffiti spuiten, zandsculpturen maken of een sportieve competitie. Bloedfanatiek werden er imposante kunstwerken gemaakt en sportieve topprestaties geleverd.

Na het eindsignaal, vond een prijsuitreiking plaats en konden de hongerige scholieren zich op de broodjes hamburger, shoarma en andere lekkere snacks storten. De DJ zorgde ervoor dat tijdens de laatste uurtjes een feest losbarstte waar gedanst en (alcoholvrij) gedronken mocht worden. De scholieren konden terugkijken op een zeer geslaagde stranddag met een feestelijk einde.

  • Opdrachtgever Bonifatius College
  • Gelegenheid Jubileum
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 500
  • Locatie Ijmuiden

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl