Jubileumreis Medical Measurement Systems

Jubileumreis Medical Measurement Systems

Met Medical Measurement Systems naar Hamburg

MANS Events kreeg de opdracht om voor een leuke personeelsreis naar een mooie stad in Duitsland te organiseren voor 100 man. De gasten verbleven in het Radisson Blu Hotel. Daarna stonden Segways, RIB-boten en fietsen klaar om de stad te verkennen op een vervoersmiddel naar keuze, vooral de RIB–boten maakten een grote indruk achter. Hamburg is een perfecte stad om te ontdekken vanuit het water.

Na een middag met vrije tijd, werden de gasten ’s avonds ontvangen in één van de oudste grachtenpanden van de stad. MANS Events had de zaal fraai gedecoreerd zodat er een prachtige combinatie ontstond tussen het oude donkere pand en een moderne ‘tropical-lounge’ omgeving. Een flitsend capoeira-optreden zorgde voor spetterend entertainment en met de aanstekelijke live muziek, konden de voetjes van de vloer. Ook waren er casinotafels voor de mensen die hun geluk graag op de proef wilden stellen of gewoon niet zoveel met dansen hadden.

De volgende ochtend stond er Frisbee Golf op het programma, een keuze-activiteit. De echte die-hards trotseerden de regen en er werd fanatiek gespeeld in het park. Anderen kozen ervoor om een wandeling door de stad te maken of om nog wat langer in bed te blijven liggen na een avondje stappen.

De slotactiviteit van dit jubileumfeest was een Duitse lunch die werd geserveerd in een traditioneel Brauhaus. In een ruimte met lange houten tafels, grote pullen bier, gigantische schnitzels. Om de ervaring compleet te maken was het personeel gekleed in Lederhosen en Dirndl’s. En met een goedgevulde maag keerde het personeel van MMS met een voldaan gevoel weer terug naar Nederland.

  • Opdrachtgever Medical Measurement Systems
  • Gelegenheid Jubileumreis
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 100
  • Locatie Hamburg

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl