nl NLNederlands

Talentenfestival

Stichting Katholiek Onderwijs Noord Oost Twente

De stichting Katholiek Onderwijs Noord Oost Twente (Konot) biedt uitdagend onderwijs in een veilige omgeving op 22 basisscholen in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal, Beuningen en De Lutte. Konot had de wens om het 2 jaarlijkse event voor alle medewerkers, op een ludieke manier te laten organiseren.

Deze dag staat in het teken van ontmoeten, jezelf ontwikkelen, leren van elkaar en op een informele manier elkaar ontmoeten. Dit jaar stond het thema talentontwikkeling van de eigen medewerkers centraal. Hiervoor is MANS Events benaderd om hier een concept voor te bedenken.

Onze Aanpak

Voordat het concept stond, hebben we meerdere sessies ingepland met de contactpersonen van Konot. Hierdoor werd het plan ijzersterk qua idee. In samenwerking met ons label Workshoppen hebben we een programma samengesteld met workshops én activiteiten die uitstekend pasten bij het thema talentonwikkeling. De ochtend startte met 2 plenaire sessies met aansprekende sprekers. Na de plenaire sessies kon men vrijblijvend alle workshops proberen. MANS Events heeft naast het concept en productie van het event, ook alle huisstijlelementen ontworpen als ook alle persoonlijke uitnodigingen.

Sfeerimpressie

Het resultaat

Op recreatiepark het Hulsbeek was speciaal voor Konot een mini festival sfeer gecreëerd. Hier waren gedurende de dag verschillende sprekers aanwezig en vele workshops te volgen zoals: yoga op het strand, tapas koken in de Spaanse tent, kickboksen met professionele instructeurs, een dj-les, karikatuur tekenen en zelfs een workshop schapen drijven. Naast de vele activiteiten konden de werknemers genieten van de lekkerste hapjes uit de foodtrucks van Phoodies op het terras. Het was een zeer geslaagde dag!

Opdrachtgever

Katholiek Onderwijs Noord Oost Twente (Konot)

Gelegenheid

Personeelsdag

Type beleving

Festival

Deelnemers

450

Locatie

Recreatieterrein Het Hulsbeek, Oldenzaal

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.