nl NLNederlands

Feesten in een circustent

NVKF - Lustrumfeest

Het bedrijfsjubileum van NVKF werd gevierd op landgoed de Wilmersberg in een grote betoverende circustent. Op ludieke wijze werden de gasten om 19.00 uur naar de tent geleid. Fantasie werd werkelijkheid met het Green Screen.

Hier werden prachtige illusiefoto’s gemaakt in de stijl van Sjakie en de Chocoladefabriek. Waarzegster Samiera voorspelde de toekomst, door middel van tarotkaarten voorzag zij of uw toekomst er rooskleurig uitzag of juist niet. De inrichting van de circustent was adembenemend. Gelukkig stond er een zuurstofbar paraat waar een zuurstofshotje besteld en ingeademd kon worden. Elementen van populaire aromatherapieën werden gecombineerd met de zuurstof voor een positief effect.

De muziek werd verzorgd door DJ Rob en zijn nodige vrolijke deuntjes. Er werd veel gelachen, zeker om de lachspiegels. Toch waren er ook serieuze blikken bij de tafel waar blackjack, poker en roulette werden gespeeld, volledig in Las Vegas stijl.  Het was een zeer memorabele avond die eindigde op de dansvloer.

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

NVKF

Gelegenheid

Lustrumfeest

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

300

Locatie

Oldenzaal

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.