Familiedag - Nijhof-Wassink Group

Nijhof-Wassink Group

Nijhof-Wassink zorgt al sinds 1967 voor transport en opslag van droge en vloeibare bulkgoederen. En omdat zij streven naar absolute topprestaties, hebben ze MANS Events ingeschakeld. Al doen we allebei iets totaal verschillend, wat we wél gemeen hebben is dat wij ook die topprestatie nastreven. En een topprestatie neerzetten is ons met de organisatie van de familiedag van Nijhof-Wassink Group gelukt!

Zo’n 700 bezoekers van diverse vestigingen – vaders, moeders en kinderen – mochten een kijkje komen nemen op het hoofdkantoor van Nijhof-Wassink Group in Rijssen. De dag stond in het teken van gezelligheid, samenkomen en kennismaken met het hele gezin. Maar bovenal hebben we met de familiedag gezorgd voor meer betrokkenheid onder het personeel. Het is een vrolijk evenement geworden waar zowel ouders als kinderen een fantastische dag hebben gehad.

Onze Aanpak

Om de bezoekersaantallen een beetje te kunnen spreiden is de dag opgedeeld in twee delen. Zo kon men aangeven of men ‘s morgens of ‘s middags langs wilde komen. Dit konden de personeelsleden aangeven met de speciaal daarvoor ingerichte aanmeldpagina.

Met zoveel vrachtwagens heb je natuurlijk een grote parkeerplaats. Maar als je die vrachtwagens en trailers een beetje aan de kant schuift, ontstaat er een geweldig evenemententerrein. Wij hebben hiervan dankbaar gebruik gemaakt.

Zo hadden we mooi de ruimte om met ons eigen label Phoodies groots uit te laten pakken met een stretch-tent waaronder men samen kon komen voor een drankje. En omdat er ook gegeten moet worden stond er op het terrein van Nijhof-Wassink ook een friettruck en BBQ-smoker. Voor de kinderen die nog niet misselijk waren van het eten van al die suikerspinnen en popcorn was er ook nog de mogelijkheid om te springen op het springkussen. Daarnaast konden ze zelf ook achter het stuur klimmen op de speciaal hiervoor gecreëerde skelter baan.

Voor de mensen die dat wilden kon men een rondleiding krijgen door het hoofdkantoor, niet elke medewerker is daar namelijk ooit geweest en zo kon iedereen een mooi kijkje in de keuken van de Nijhof-Wassink Group krijgen. Op het terrein zelf kon je nog een goochelaar tegen het lijf lopen. Dat is natuurlijk prachtig, maar als kleine jongen of meid in de grote vrachtwagen van papa of mama zitten is natuurlijk een stuk leuker!

Al met al was het een vrolijke, zonnige dag en willen we de mensen bij Nijhof-Wassink hier hartelijk voor bedanken!­­

Sfeerimpressie

blank

Het evenement

Het evenement vond plaats bij het hoofdkantoor van de Nijhof-Wassink Group in Rijssen, een prachtig ruime locatie in het oosten van het land. 

MANS Events heeft in dit mooie project getekend voor:

  • Het creatieve concept
  • Projectmanagement en coördinatie
  • De aankleding en inrichting
  • Activiteiten
  • De food & drinks
  • Entertainment
  • De communicatie en aanmelding 

Opdrachtgever

Nijhof-Wassink Group

Gelegenheid

Familiedag

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

700

Locatie

Rijssen