nl NLNederlands

blank

Jubileumreis Odin Groep

Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum ging het voltallige personeel van de Odin Groep een weekend naar Antwerpen. De groep bestond maar liefst uit 420 personen, dit was zelfs voor MANS Events een gigantische personeelsreis.

Om deze groepsreis nog unieker te maken was de Odin-mol ook onderdeel van de groep. Al maandenlang werd er gejaagd op deze mol, die zichzelf introduceerde tijdens een kerstbijeenkomst en voor veel beroering zorgde. Dit weekend zou deze zoektocht haar climax bereiken.

De groep kwam samen bij het Rabotheater in Hengelo en ging met een eigen trein naar Antwerpen. De aankomst was op het prachtige station en is een toeristische attractie van zichzelf.  Het hotel bevond zich op loopafstand van het station waar de Odin Groep een uitgebreid diner kreeg voorgeschoteld.

Op de zaterdag stond de finale van ‘Wie is de Odin-Mol?’ op het programma. Dit spel combineerde een unieke ontdekkingstocht van de stad met het ontrafelen van een zinderend mysterie. Te voet, te fiets en met een RIB-boot werden de opdrachten met een ongeëvenaarde portie fanatisme uitgevoerd. Om uiteindelijk werd de mol, die hen al maanden teisterde, te ontmaskeren!

Na een middag, waarin de groep de stad op eigen gelegenheid kon verkennen, werden zij ontvangen in de Antwerpen Zoo. Dit weekend zou niet alleen België bezocht worden want in de avond stond ons ‘Around the World’ op het programma. Dit is een wonderlijke wereldreis waar van alles te doen en te beleven valt. Zo waren er een tropische vlindertuin, een casino in de stijl van Las Vegas en een Duitse Biergarten. Een internationaal buffet, exotische cocktails en Japanse geisha’s maakten de internationale ervaring compleet. Er mocht gedanst worden en het feest ging door tot in de late uurtjes.

Op de slotdag werd de groep voorzien van een lunchpakket om vervolgens huiswaarts te keren met een geweldig weekend samen achter de kiezen.

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

Odin Groep

Gelegenheid

25 jarig jubileum

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

420

Locatie

Antwerpen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.