Opening nieuw pand MKG

Opening nieuw pand MKG

Twee openingen op twee dagen voor twee verschillende doelgroepen

MKG was verhuisd naar een grotere locatie. Deze opening van het nieuwe pand wilde MKG vieren met hun zakenrelaties en personeel. Het voornaamste doel van de activiteit was het op een leuke manier promoten van de nieuwe locatie en het versterken van band met de zakenrelaties. Deze opening werd verspreid over twee dagen: de vrijdag was bedoeld voor klanten en leveranciers; de zaterdag was gericht aan het personeel en hun familie en vrienden. Twee compleet verschillende insteken dus!

De gasten werden welkom geheten door zes gastheren en vrouwen en kregen bij aankomst een glas prosecco aangeboden. In de uitnodiging werd nadrukkelijk verzocht om een metalen voorwerp mee te nemen, deze voorwerpen werden door een kunstenaar gebruikt om een moderne creatie van te maken. De rondleidingen werden verzorgd door de medewerkers. De binnenmuur van het nieuwe gebouw werd voorzien van een muurschildering. Op voorhand had de kunstenaar de wensen van de genodigden geïnventariseerd om tijdens deze opening zijn schildering onder de geïnteresseerde blikken van het publiek live aan te brengen. Na een speech van de directie, konden de gasten de rest van de middag genieten van een uitgebreid buffet en zorgde live-entertainment voor een ongedwongen en gezellige samenkomst. En bij vertrek kreeg iedereen een goody bag mee naar huis.

Tijdens de opening op de zaterdag konden de personeelsleden en hun familie kennis komen maken met de nieuwe locatie. Een volledig verzorgde lunch met verschillende belegde sandwiches stond op hen te wachten. Speciaal voor de kinderen was er een springkussen ingehuurd en werden er graffiti-workshops gegeven. Daarnaast was er digitale graffiti op een groot scherm beschikbaar, waar ze helemaal hun creatieve ei kwijt konden. Na een speech van de directie, kon iedereen de rest van de middag genieten van een lekker drankje.

  • Opdrachtgever MKG
  • Gelegenheid Opening nieuw pand
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 500
  • Locatie Hengelo

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl