Opening Nieuwbouw SABA Dinxperlo

Opening Nieuwbouw SABA Dinxperlo

De Uitdaging

Voor het openingsweekend van het nieuwe pand van kitten-fabrikant SABA in Dinxperlo mocht MANS Events de gehele organisatie en coördinatie op zich nemen. Tijdens het openingsweekend op vrijdag en zaterdag werden vele genodigden en geïnteresseerden verwacht. De slogan ‘SABA is a strong bond’ diende als thema voor het gehele weekend.

Onze Aanpak 

Voor het openingsweekend hebben we persoonlijke uitnodigingen geheel in eigen stijl en sfeer ontworpen en een speciale aanmeldwebsite ontwikkeld. Uiteraard hebben we de verschillende ruimtes in het pand feestelijk aangekleed. De officiële opening bestond uit een muzikale openingsact door kinderen van de medewerkers, het doorknippen van een lint en een toostmoment. Aansluitend werd er een rondleiding gegeven door de eigen medewerkers. Tijdens de geslaagde teambuilding-activiteit, een zeepkistenrace, mochten 200 medewerkers hun technische skills laten zien. Voor medewerkers uit het buitenland organiseerden we een Holland Tour Experience met bezoek aan een wijngaard waar verschillende wijnen geproefd konden worden.

Het Resultaat 

Veel belangstellenden kwamen een kijkje nemen bij de opening en het Open Huis van SABA in Dinxperlo. Voor de partners, relaties en medewerkers was het een prachtig weekend, waarin de basis werd gelegd voor een succesvolle toekomst op de nieuwe locatie.

  • Opdrachtgever SABA Dinxperlo
  • Gelegenheid Bedrijfsopening
  • Type beleving Openingsweekend
  • Deelnemers 2000
  • Locatie Dinxperlo

Video

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl