nl NLNederlands

Personeelsdag Bevolkingsonderzoek

Landelijk Bevolkingsonderzoek

MANS Events kreeg de opdracht om voor de medewerkers van het Landelijk Bevolkingsonderzoek een personeelsdag te organiseren met een gevarieerd middag- en avondprogramma voor 300 deelnemers. Het evenement vond plaats in het Dolfinarium Harderwijk, vanwege de centrale ligging. Dit was een uitmuntende accommodatie met meerdere zalen en een strand.

Na de volledig verzorgde lunch kon het bedrijfsfeest echt beginnen. Een goed begin is het halve werk en om iedereen in de feestelijke sfeer te krijgen stond ‘Rhythm on Trash’ op het programma. Het was een geweldig gezicht om 300 personen op het stand lekker los te zien gaan op onze geïmproviseerde trommels. Het klonk nog ritmisch ook! Daarna was het moment aangebroken voor de keuze-activiteit. De bezoekers konden kiezen uit graffiti-spuiten, bouwen met bamboe, een videoclip opnemen, salsadansen of een muzikale workshop verzorgd door The Pianohouse. De gave variatie zorgde, samen met het prachtige weer, voor een verzameling zeer blije gezichten.

Toen de deelnemers klaar waren met hun keuze-activiteit, werd de voltallige groep meegenomen naar een Dolfijnenshow. Deze show werd speciaal voor Landelijk Bevolkingsonderzoek werd opgevoerd. Na dit spektakel was het voedertijd en kon iedereen zijn maag vullen bij het warme en koude buffet dat klaar stond. De dag werd afgesloten met een swingend eindfeest onder begeleiding The Pianohouse, een zeer bevlogen band met een zeer breed repertoire. Er mocht gedanst worden en dat hebben de gasten ook met volle overgave gedaan!

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

Bevolkingsonderzoek

Gelegenheid

Personeelsreis

Type beleving

Besloten beleving

Deelnemers

300

Locatie

Harderwijk

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.