Personeelsreis Rabobank Keulen

Personeelsreis Rabobank Keulen

Met de Rabobank naar Keulen

De Rabobank op de Goeree Overflakkee wilde graag naar Keulen met een groep van 125 man en een overnachting. Met een luxe bus vertrok het gezelschap naar de schitterende Duitse stad. Ze kregen in het hotel meteen een eerste culinaire kennismaking voorgeschoteld in de vorm van een typische Cologne Sausage.

Het eerste programmaonderdeel was de uitdagende iPhone Challenge, dit interactieve spel zorgde ervoor dat iedereen de stad op een unieke en interactieve manier kon ontdekken. Na deze activiteit konden de gasten hun borst nat maken voor de volledig verzorgde feestavond met een drie gangen diner. De zaal was omgetoverd tot een louche ‘roaring 20’s’ omgeving, waar een DJ voor passende muziek zorgde en de mensen een gokje konden wagen in het casino; een crimineel leuke avond! Na deze bijzondere reis in de tijd, gingen sommige party animals zich nog vergapen aan het bruisende nachtleven van Keulen.

Na een uitgebreid ontbijt, nam iedereen deel aan een door hun vooraf uitgekozen activiteit: een bezoek aan de Kölner Dom, Urban Street Golf of een culturele wandeling door de stad. Aansluitend had de groep in de namiddag tijd om te gaan winkelen, rond te struinen of een terrasje te pakken. De afsluiting was een uitgebreid diner in Brauhaus, een zeer authentieke en typisch Keulse locatie. De reis zat er alweer op en met een goed gevulde maag bracht de bus hen weer terug naar de Flakkee. In een reactie prees de Rabobank het team van MANS voor haar enthousiaste manier van begeleiding bij de activiteiten en de professionele organisatie van de reis.

  • Opdrachtgever Rabobank Goeree Overflakkee
  • Gelegenheid Personeelsreis
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 125
  • Locatie Keulen

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl