nl NLNederlands

blank

Bedrijfsopening Wezep

Plukon

Plukon Food Group is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners. Met 27 vestigingen in zes landen en een personeelsbestand van ruim 6.500 medewerkers lopen we internationaal op kop in het vertalen van consumentenwensen naar innovatieve producten, concepten en houderijconcepten.

Een reden voor een feestje? Nou, dit had Plukon zeker! Precies één jaar na de brand ging de nieuwe fabriek in Wezep weer open. Hier kan alles weer op volle toeren draaien en dit werd tijdens dit event met veel trots uitgedragen.

Onze Aanpak

Er was een gave stretchtent en outdoor area waar mensen konden dansen, lekker konden eten en drinken en natuurlijk ook mochten genieten van het weer!

Het feest startte met een prachtig gouden welkomstdrankje en muziek van de AFM Jazz band. Na het ontvangst volgde er een speech van de CEO, de directrice van de Albert Heijn en de burgermeester van Wezep en konden ze met z’n allen toosten op de opening van de fabriek. Onder het genot van een drankje kon iedereen met elkaar babbelen om vervolgens in groepjes een rondleiding door de fabriek te krijgen.

Bij terugkomst van de rondleiding kon het echte feest beginnen. Met nog meer werknemers en gasten die verwelkomd werden, gingen de foodstands open en begon de muziek te spelen. Gasten konden verschillende gerechtjes proeven van de Instock foodtruck, onze XXL Oklahoma smoker en de Crème Brûlèe Bike en natuurlijk mocht een lekkere portie oerfriet niet ontbreken. Met al deze foodstands kon iedereen heerlijk smullen en was er voor iedereen wel wat te vinden. De food & beverages op deze dag zijn verzorgd door ons label Phoodies.

Sfeerimpressie

Het resultaat

De 300 gasten en stakeholders hebben een kijkje kunnen nemen in de nieuwbouw van Plukon en onderling was er de mogelijkheid om te netwerken.  Al met al was het dus zeker een geslaagde dag!

Opdrachtgever

Plukon

Gelegenheid

Bedrijfsopening

Type beleving

Relatieprogramma

Deelnemers

300

Locatie

Wezep

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.