Rabobank Bernheze Maasland – Personeelsreis Brugge & Oostende

Rabobank Bernheze Maasland – Personeelsreis Brugge & Oostende

De Uitdaging

De 125 Rabobankmedewerkers wilden graag een weekendje weg naar Brugge en Oostende. Aangekomen in Brugge kon de groep na de lunch deelnemen aan verschillende activiteiten. Deze activiteiten konden vooraf bepaald worden, zodat er voor ieder wat leuks te beleven viel. De keuze bestond uit: het mysterie van Brugge, een bezoek aan een bierbrouwerij, een shoppingtour, een fietstocht, Urban Street Golf en een culturele wandeling. Na deze keuze-activiteit, kon de groep op eigen gelegenheid de sprookjesachtige stad gaan ontdekken.

Na een driegangendiner bracht de touringcar hen naar Oostende. In Oostende was de zaal van het hotel omgebouwd tot een gezellige feestlocatie in de stijl van Las Vegas met authentieke casinotafels en een DJ. Zo kon iedereen naast een gokje ook een dansje wagen.

De volgende ochtend was het op het strand tijd voor de tweede keuze-activiteit: schilderen, Tai Chi of powerkiten. Het was prachtig weer en nadat er nog even met volle teugen van de zon kon worden genoten, werd de reis afgesloten met een lunch bij Fort Napoleon. Met een volle maag en een voldaan gevoel, keerde de groep weer terug naar Nederland.

  • Opdrachtgever Rabobank Bernheze Maasland
  • Gelegenheid Jaarlijkse uitje personeelsvereniging
  • Type beleving Personeelsreis
  • Deelnemers 125
  • Locatie Brugge en Oostende

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl