Rabobank Enschede-Haaksbergen personeelsreis

Rabobank Enschede-Haaksbergen personeelsreis

Personeelsreis Ameland

De reis van Rabobank Enschede-Haaksbergen ging afgelopen jaar naar het mooie Ameland! Met een groep van 65 mensen vertrok de bus vanuit Enschede naar de haven.

De groep vertrok op zaterdagochtend vanaf het bedrijfsadres in Enschede met de bus naar Ameland. Nadat de enthousiaste groep een kleine vertraging had opgelopen kwam de groep aan op Ameland. De groep kon zich vast opfrissen en klaarmaken voor de feestavond! De feestavond stond in het thema van het vrolijke ‘Ibiza’ met een vleugje ‘Fullmoon’. De groep werd ontvangen door twee gezellige en feestelijke ‘dames’, na het leuke ontvangt begon de avond met een heerlijk barbecue! Toen de buikjes weer rond waren gegeten kon de feestavond pas echt beginnen. De feestavond werd geopend door prachtige danseressen die met hun sierlijke bewegingen iedereen uitnodigden om met de voetjes van de vloer te gaan. Ook was er een saxofonist én een dj aanwezig die voor leuke muziek en zwoele deuntjes zorgden! Denkt u aan Ibiza dan denkt u aan: cocktails! Natuurlijk was er ook een cocktail bar waar iedereen kon genieten van heerlijke cocktails en kon de groep foto’s laten schieten bij onze greenscreenfotograaf! Als afsluiter van deze geweldige feestavond liet de groep wensballonnen op bij het strand, hierna kon de groep nog gezellig borrels doen in de stad of konden ze terug gaan naar het hotel.

Zondag hadden wij een leuk wisselprogramma klaar staan. De groep begon op het strand met een gezamenlijke ‘haka-‘ en ‘mindfullness’ workshop. Na deze activiteiten kon het wisselprogramma van start gaan! De groep kon kiezen uit verschillende activiteiten zoals: yoga, raften, tai chi, powerkiten, strandzeilen en paardrijden! Na het programma had de groep een heerlijk lunch bij de plaatselijke strandtent. Na de lunch was het alweer tijd voor de laatste activiteit van de dag ‘Expeditie Robinson’! Hier werd de groep opgedeeld en konden de teams tegen elkaar strijden voor een fantastische prijs! Aan het einde van deze sportieve dag was het tijd om gezellig een hapje en drankje te nuttigen. Na het eten ging de groep met de bus terug naar de haven en was het tijd om terug naar huis te gaan!

Het was een geslaagd en gezellig weekend!

 

  • Opdrachtgever Rabobank Enschede- Haaksbergen
  • Gelegenheid Personeelsreis 2017
  • Type beleving Relatieprogramma
  • Deelnemers 65
  • Locatie Ameland

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl