nl NLNederlands

SABA Keulen

Op vrijdag ochtend arriveerden 132 man personeel in de historische pracht stad Keulen. Een diverse groep bestaande uit jong & oud en afkomstig uit verschillende landen zoals Polen, Duitsland en Nederland werden bij elkaar gebracht door deze reis. Normaal staat SABA voor lijmen en kitten, dit weekend werd er buiten een leuk uitje ook gefocust op het creëren van binding en veel gezelligheid binnen het bedrijf. Iets waar wij natuurlijk goed in kunnen ondersteunen!

De enthousiaste groep en het mooie weer zorgde voor een perfecte start van het uitje! Het programma werd afgetrapt met ludieke activiteiten. De groepen werden opgedeeld en door middel van de Tablet City Challenge werd iedereen door de prachtige stad geleid waar onderweg opdrachten werden uitgevoerd. Dit spel ging gepaard met een dagprogramma vol vermaak: Drone vliegen, Graffiti Workshop, Seinspel, Urban Street Golf, Segway tour en de kabelbaan. De groepen waren enorm gewaagd aan elkaar en iedereen ging voor de winst. Er zaten zelfs een paar saboteurs bij die andere groepen het spoor bijster wilden maken.

S ’avonds werd er in één van de oudste kelders van Keulen een overheerlijk lopend buffet verzorgd waar ook de prijsuitreiking plaatsvond. Nadat de buikjes weer gevuld waren zette de DJ de thema avond: ‘I love the 70/80/90’s volop in gang met hits van vroeger. De glitterhoeden en gekke zonnebrillen werden opgezet, de voeten gingen van de vloer en er werd de hele avond gefeest! Om het helemaal compleet te maken trad de enige echte ‘Hot town Party Band’ op. Wanneer de late uurtjes waren bereikt, werd het tijd om terug te keren naar het hotel.  De volgende ochtend kon de groep genieten van een uitgebreid ontbijt buffet en daarna werd het tijd om met de bus terug te keren naar huis.

Sfeerimpressie

Het resultaat

We kijken met zijn allen terug op een waanzinnige reis waarin veel herinneringen zijn gecreëerd en nog lang over nagepraat zal worden op kantoor!

Opdrachtgever

SABA

Gelegenheid

Personeelsreis

Type beleving

Personeelsreis

Deelnemers

132

Locatie

Keulen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.