blank
nl NLNederlands

blank

Opening nieuwbouw SABA Dinxperlo

SABA

De Uitdaging

Voor het openingsweekend van het nieuwe pand van kitten-fabrikant SABA in Dinxperlo mocht MANS Events de gehele organisatie en coördinatie op zich nemen. Tijdens het openingsweekend op vrijdag en zaterdag werden vele genodigden en geïnteresseerden verwacht. De slogan ‘SABA is a strong bond’ diende als thema voor het gehele weekend.

Onze Aanpak

Voor het openingsweekend hebben we persoonlijke uitnodigingen geheel in eigen stijl en sfeer ontworpen en een speciale aanmeldwebsite ontwikkeld. Uiteraard hebben we de verschillende ruimtes in het pand feestelijk aangekleed. De officiële opening bestond uit een muzikale openingsact door kinderen van de medewerkers, het doorknippen van een lint en een toostmoment. Aansluitend werd er een rondleiding gegeven door de eigen medewerkers. Tijdens de geslaagde teambuilding-activiteit, een zeepkistenrace, mochten 200 medewerkers hun technische skills laten zien. Voor medewerkers uit het buitenland organiseerden we een Holland Tour Experience met bezoek aan een wijngaard waar verschillende wijnen geproefd konden worden.

Sfeerimpressie

Het resultaat

Veel belangstellenden kwamen een kijkje nemen bij de opening en het Open Huis van SABA in Dinxperlo. Voor de partners, relaties en medewerkers was het een prachtig weekend, waarin de basis werd gelegd voor een succesvolle toekomst op de nieuwe locatie.

Opdrachtgever

SABA

Gelegenheid

Opening nieuwbouw

Type beleving

Bedrijfsopening

Deelnemers

3000

Locatie

Dinxperlo

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.