blank

nl NLNederlands

blank

Een nieuwjaarsfeest van epische proporties

Saxion Hogescholen

De Saxion Hogescholen wilden een spectaculair nieuwjaarsfeest organiseren voor alle medewerkers en partners waar het thema ‘Living Technology’ in werd verwerkt; verbinden en interactie waren belangrijke toverwoorden voor dit evenement. Wie bel je dan? MANS Events natuurlijk!

De HBO-instelling opende de deuren van een fonkelnieuw gebouw en dit mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Licht had een essentiële rol tijdens het feest, bij aankomst werd iedere bezoeker voorzien van een LED-armband die op afstand te besturen was. De tot de verbeelding sprekende aankleding en uitstraling van zes verschillende area’s, werden met elkaar verbonden door middel van een walkway en de locatie was voorzien van skybeamers waarvan het licht tot grote hoogte reikte.

De feestende menigte verspreidde zich over de area’s waar hen verschillende muziekgenres en een duizelingwekkende dansvloer te wachten stond. De gasten konden niet alleen een dansje wagen op de dansvloer maar zich ook vergapen aan live-optredens, dansers en street performances. De rode draad van de avond was ‘verbinden. De bezoeker voelde zich verbonden met zijn werkplek en collega’s. De plek waar overdag duizenden mensen aan het werk zijn en studeren, was omgetoverd tot een heus feestparadijs. Het mooiste was nog wel dat je deze ervaring niet alleen beleefde maar met zijn allen. De glimlach, op nagenoeg elk gezicht, sprak boekdelen.

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

Saxion

Gelegenheid

Personeelsfeest

Type beleving

Bedrijfsfeest

Deelnemers

1500

Locatie

Enschede

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.