nl NLNederlands

Kerst winter festival

Simian

De drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. Elk merk heeft zich gespecialiseerd in drukwerk. 500.000 klanten in Nederland en België worden door de drie drukwerksites bediend. Ze drukken alles zelf, zijn geen reseller en hebben websites waar klanten makkelijk en snel drukwerk kunnen bestellen.

Elk jaar organiseert Simian op ludieke wijze een eindejaarsfeest. Omdat de organisatie hard groeit én dat ze de organisatoren zelf willen genieten, wordt de hulp ingeroepen van MANS Events. Op het moment van dit feest was Simian bezig met een grote uitbouw naast het bestaande pand. De wens was om te onderzoeken of het mogelijk was om in de nieuwbouw een feest te organiseren wat tot de dag van de experience geheim moest blijven.

Onze Aanpak

Om tot een succes te komen zijn we een paar keer op werkbezoek geweest in de in aanbouw zijnde nieuwbouw. Op basis van de status hiervan hebben wij technische bouwtekeningen gemaakt zodat de bouw ongestoord door kon gaan. In twee dagen hebben wij het event heel stil opgebouwd aan sfeervol aangekleed.

Sfeerimpressie

Het resultaat

In deze grote hal hebben wij in overleg met de klant een spectaculair circusfestival georganiseerd. Het is tot op het laatst een verrassing gebleven dat ze een feest hadden in de nieuwbouw. De kale hal was sfeervol aangekleed in het thema en er was zelfs een zweefmolen aanwezig. Daarnaast een goede dj, verrassende entertainment en natuurlijk heeft Phoodies de catering verzorgd op dit evenement met verschillende sfeervolle foodstands ingericht door Evenementenverhuur Nederland.

Reactie Opdrachtgever

Het succes van een event beperkt zich niet tot het goede verloop van de dag an sich, alle communicatie die eraan voorafgaat en de opvolging achteraf bepalen evenzeer hoe positief de samenwerking met een eventbureau wordt ervaren.

Ik heb mijn samenwerking met MANS Events ervaren als zeer aangenaam, vlot en professioneel. In onze communicatie vooraf koppelde MANS Events steeds heel snel terug, met antwoorden op al onze vragen en voorstellen die aan onze verzoeken voldeden. MANS Events toonde dat ze alles ten allen tijde onder controle hadden door ons steeds proactief te contacteren en statusupdates te geven.

MANS Events kwam stipt zijn beloftes en voorstellen na. Op de avond van het kerstfeest konden de collega’s en partners rekenen op een perfecte bediening. De kwaliteit van het eten beantwoordde meer dan voldoende aan de verwachtingen.
We hoefden ons geen zorgen te maken over de praktische details. De avond van het event is fantastisch verlopen, de toffe sfeer was overheersend. Tijdens de meeste events van Simian, ben ik zelf heel erg in de weer, waardoor ik niet in dezelfde mate als mijn collega’s kan genieten, maar deze keer was anders, ik heb zelf een heel leuke avond beleefd.

Een echte aanrader dus, bedankt MANS events!

Opdrachtgever

Simian B.V.

Gelegenheid

Kerstfeest

Type beleving

Circus festival

Deelnemers

250

Locatie

Groningen

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen.