blank
nl NLNederlands

blank

Kerstfeest & 30-jarig jubileum

Trust Krediet Beheer (TKB)

TKB is een partner voor credit management uit Amsterdam. TKB bestond 30 jaar en dit wilden ze vieren met een uitgebreid personeelsfeest, met de decembermaand in het vooruitzicht is er gekozen voor een winter wonderland thema in combinatie met een kerstmarkt en diverse foodstands. TKB heeft MANS Events gevraagd om dit concept te bedenken.

Onze Aanpak

Samen met de opdrachtgever hebben we enkele locaties bezocht en uiteindelijk paste Undercurrent in Amsterdam het beste bij dit concept. MANS Events heeft de hele productie verzorgd, de aankleding, het entertainment en ons label Phoodies heeft het culinaire programma verzorgd.

Het resultaat

Het kerstevent vond plaats bij Undercurrent in Amsterdam, een toffe locatie met mooi uitzicht over het water met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. De locatie was ingedeeld in een binnen en buitengedeelte. Op het buitenterrein waren de foodstands en de kerstkramen te vinden en binnen het echte feest. Binnen was een dansvloer gecreëerd met led-panelen en Dj-Rob Rolefes bracht de ultieme dj-set te gehore. Rondom de dansvloers was het mogelijk om deel te nemen aan diverse winterse spelen zoals ijspegel vangen en luchtbuks schieten. Verder konden de gasten op de foto binnen een enorme Snowglobe wat toffe groepsfoto’s opleverde, zowel binnen als buiten was het evenement in winterse sferen aangekleed.

Sfeerimpressie

Opdrachtgever

Trust Krediet Beheer (TKB)

Gelegenheid

30 Jarig Jubileum

Type beleving

Personeelsfeest en Kerstmarkt in winterwonderland stijl

Deelnemers

250

Locatie

Undercurrent Amsterdam

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.