TKB – Kerstfeest & 30-jarig jubileum

TKB – Kerstfeest & 30-jarig jubileum

De Uitdaging

TKB is een partner voor credit management uit Amsterdam.  TKB bestond 30 jaar en dit wilden ze vieren met een uitgebreid personeelsfeest, met de decembermaand in het vooruitzicht is er gekozen voor een winter wonderland thema in combinatie met een kerstmarkt en diverse foodstands. TKB heeft MANS Events gevraagd om dit concept te bedenken.

Onze Aanpak

Samen met de opdrachtgever hebben we enkele locaties bezocht en uiteindelijk paste Undercurrent in Amsterdam het beste bij dit concept. MANS Events heeft de hele productie verzorgd, de aankleding, het entertainment en ons label Phoodies heeft het culinaire programma verzorgd.

Het Resultaat

Het kerstevent vond plaats bij Undercurrent in Amsterdam, een toffe locatie met mooi uitzicht over het water met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. De locatie was ingedeeld in een binnen en buitengedeelte. Op het buitenterrein waren de foodstands en de kerstkramen te vinden en binnen het echte feest. Binnen was een dansvloer gecreëerd met led-panelen en Dj-Rob Rolefes bracht de ultieme dj-set te gehore. Rondom de dansvloers was het mogelijk om deel te nemen aan diverse winterse spelen zoals ijspegel vangen en luchtbuks schieten. Verder konden de gasten op de foto binnen een enorme Snowglobe wat toffe groepsfoto’s opleverde, zowel binnen als buiten was het evenement in winterse sferen aangekleed.

  • Opdrachtgever Trust Krediet Beheer (TKB)
  • Gelegenheid 30 Jarig Jubileum
  • Type beleving Personeelsfeest en Kerstmarkt in winterwonderland stijl
  • Deelnemers 250
  • Locatie Undercurrent Amsterdam

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl