Topicus Circus Festival

Topicus Circus Festival

Topicus Circus Festival

Dit jaar had het eindejaarsfeest van Topicus een circustintje. Het evenemententerrein was volledig getransformeerd tot een groots circusfestival waar tot wel 1100 medewerkers een geweldige avond hebben beleefd. MANS Events heeft voor dit feest een creatief en uniek concept mogen bedenken en met behulp van 3D animaties konden de opdrachtgevers vooraf al zien hoe het event eruit zou komen te zien.

De gasten werden doormiddel van pendelbussen vanaf het station in Deventer naar de feestlocatie gebracht. Eenmaal aangekomen werden zij ontvangen door verschillende freaky typetjes. Ook konden ze genieten van een heerlijke hap uit de smakelijke keuken bestaande uit verschillende foodconcepten: The Big BBQ Smoker, Mexicaanse- en Aziatische gerechten, een pizzaoven, kermisvoer en natuurlijk niet te vergeten onze luxe frietkraam die overuren draaide!

De avond werd geopend door een geweldige openingsact van Projection, gevolgd door een woordje van een directielid. Hierna kon het feest pas echt beginnen! De avond was compleet met een reuzenrad, lachspiegels, freaky typetjes en liveoptredens van o.a. Maan, Do, Mental Theo en The Dirty Daddies!

De grootste tent was het episch centrum van het feest en had het thema Cirque du Topicus. Vanuit deze tent waren er verschillende acrobatische acts en spectaculaire stunts te zien, ook was vanaf hier toegang tot het foodplein en het nostalgische reuzenrad. Naast deze tent waren er nog twee kleinere circustenten. Één hiervan had het thema Moulin Rouge en werd warm en sfeervol aangekleed en natuurlijk was er volop entertainment. De andere tent had het thema Play Freaky; hier konden de gasten geheel in freakshow-stijl een kerstkiekje schieten, een gokje wagen bij de casino tafels of hun toekomst laten voorspellen door onze waarzegster.

Het was een geweldige avond!

  • Opdrachtgever Topicus
  • Gelegenheid Circus Festival
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 1100
  • Locatie Deventer

Video

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl