nl NLNederlands

Jubileumreis Luxemburg

Trimm

TRIMM is een internetbureau met een sterke focus op B2B. De expertise is breed en bestaat uit strategie, concept, portals, websites, campagnes en hosting. TRIMM bestaat in 2018 alweer 25 jaar!

Om deze mijlpaal te vieren heeft TRIMM MANS Events gevraagd om met een voorstel te komen voor een bijzondere reis waardoor de directie en het personeel zelf kon genieten van deze feestelijke mijlpaal.

Onze Aanpak

Zo’n 100 collega’s vertrokken vrijdagochtend vroeg naar Luxemburg. Voor deze lange reis kregen ze heerlijke lunchpakketjes, verzorgd door Phoodies, met een aantal persoonlijke presentjes van TRIMM. Onderweg werd er nog een stop gemaakt voor een rondleiding bij de bierbrouwerij van Bitburger.

Bij aankomst in Luxemburg kon iedereen zich in het hotel even opfrissen om daarna aan een Walking Dinner te beginnen. Eerst een lekker voorgerechtje, gevolgd door een korte wandeling die eindigde bij de locatie van het hoofdgerecht en daarna weer op pad voor een dessert met heel veel chocolade bij een Luxemburgse chocolatier die speciaal voor deze groep open ging. Hiermee eindigde het programma van de eerste dag.

Zaterdagochtend stond voor de mensen een heerlijk ontbijtbuffet te wachten, waar veel energie op is gedaan voor de activiteiten waaruit de gasten konden kiezen. Alle werknemers gaven voorafgaand aan het event hun voorkeur voor 1 van de activiteiten door: mountainbiken en kajakken, een wijnproeverij met een graffiti workshop of een extreme klimparcours.

Om hiervan bij te komen was er een gezamenlijke lunch. Na de lunch was er tijd om de stad op eigen houtje te ontdekken of even uit te rusten in het hotel na de activiteiten.

Iedereen verzamelde zich ’s avonds weer bij het hotel om per bus te vertrekken naar de feestlocatie, waar deze dag werd afgesloten met een avond die geheel in het teken stond van het 25-jarig jubileum: TRIMMS Super Silver Birthday Bash! Met eerst een paar acts van het personeel en de bekendmaking van de “best dressed” van die avond en daarna ging het volume omhoog en kon het feesten beginnen.

De volgende ochtend stond het ontbijt al te wachten. Na het ontbijt ging iedereen van start met de spannende citygame, de Escape City Challenge.

Helaas stonden na de Escape City Challenge de bussen klaar om terug te keren naar Enschede.  Op de terugweg werd er ook nog gestopt om te lunchen om daarna weer snel op weg te gaan.

Sfeerimpressie

Het resultaat

Tijdens het hele weekend zijn er ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum allerlei leuke feestjes en spannende activiteiten gepland. Eén ding is zeker, het was een jubileumreis met een “zilveren randje”.

Opdrachtgever

Trimm

Gelegenheid

Jubileum

Type beleving

Relatieprogramma

Deelnemers

100

Locatie

Luxemburg

MANS Events showreel 2022
Offerte aanvragen

Ik wil graag een offerte voor deze activiteit ontvangen.

Belafspraak maken

Ik wil graag meer informatie ontvangen over deze activiteit.