Werkwijze

Werkwijze

Onze werkwijze

Elke beleving is uniek en geen opdrachtgever of evenement is gelijk. Wij geloven niet in rigide programma’s die zonder enige vorm discussie vaststaan. Door ons in de ander te verplaatsen, matchen we uw behoefte met onze expertise. Het resultaat hiervan is machtig maatwerk; het is immers uw beleving en niet die van ons. Wij zorgen ervoor dat ieder bedrijfsfeest, opening, personeelsreis of bedrijfsfestival een epische ervaring zal worden die elke verwachting overtreft.

Welke twee smaken zijn er?

Aan de hand van een inventariserend gesprek, waarin uw wensen in kaart worden gebracht, adviseren wij welke van onze werkwijze het beste bij onze klant en het project past. We kunnen het project oppakken op basis van een vooraf besproken vaste prijs, de andere optie is uniek. Vooraf kunnen we een inschatting maken van de verwachte uren die wij als regisseur nodig hebben om jou project perfect te begeleiden. Over de inkoop van derden berekenen wij een provisie om zo samen de maximale winst uit dit project te behalen.  .

Waarom zou ik voor MANS Events kiezen?

Onze werkwijze onderscheidt zich verder in een zestal elementen, zo bieden we één aanspreekpunt in de vorm van een persoonlijke eventregisseur. Daarnaast denken wij vanuit onze expertise altijd met je mee en ontzorgen wij onze opdrachtgevers van offerte tot evaluatie; zo betalen wij alle facturen voor en worden alle kosten op een overzichtelijke slotfactuur gecombineerd.

Daarnaast zorgen wij, met ons fijne netwerk, voor de juiste personen op de juiste plaatsen: van representatieve hospitality tot de beste leveranciers en specialisten. Tot slot hebben wij alle materialen, die nodig zijn om uw beleving mogelijk te maken, in eigen beheer. Onze loods is een ware snoepwinkel voor iedereen die van leuke evenementen houdt!

Aan de slag!

Deze ingrediënten, gecombineerd met de factor, vormen het skelet van elk project. De invulling hiervan vindt plaats gedurende het proces.

Dit proces is onder te verdelen in vier fases: inventarisatie, begeleiding, coördinatie en evaluatie. Per opdracht wordt bekeken welke handelingen er moeten worden verricht in welke fase. Aan de hand daarvan wordt een projectplan opgesteld met daarin een duidelijke tijdlijn. We stellen ruim van te voren een draaiboek voor tijdens de activiteit samen.

De combinatie van deze tijdlijn en het draaiboek, vormen de rode draad binnen het volledige proces en de uitvoering hiervan. Wij vinden het erg belangrijk om het proces en evenement naderhand te evalueren. Deze laatste fase is van essentieel belang om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Wij stellen onze slotfactuur dan ook pas op nadat is gebleken dat u als klant 100% tevreden bent met MANS Events.


Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl