Werkwijze

Werkwijze

Onze werkwijze

Elke beleving is uniek en geen opdrachtgever of evenement is gelijk. Wij geloven daarom niet in rigide programma’s die zonder enige vorm discussie vaststaan. Door ons in de ander te verplaatsen, matchen we uw behoefte met onze expertise. Het resultaat hiervan is machtig maatwerk! Wij zorgen ervoor dat ieder bedrijfsfeest, opening, personeelsreis of bedrijfsfestival een epische ervaring wordt die alle verwachtingen overtreft.

Projectmanagement

Aan de hand van een inventariserend gesprek, waarin uw wensen in kaart worden gebracht, adviseren wij welke werkwijze het beste bij uw bedrijf en uw project past. We kunnen het project oppakken op basis van een vooraf besproken vaste prijs of u kunt ons op uurbasis inschakelen als partner. Wij maken in dat geval een inschatting van de verwachte uren die wij nodig hebben om uw project perfect te begeleiden. Voor welke werkwijze u ook kiest, u kunt vertrouwen op onze expertise en inzet.

Waarom zou ik voor MANS Events kiezen?

  • Eén aanspreekpunt in de vorm van een persoonlijke projectmanager.
  • We denken vanuit onze expertise altijd met u mee
  • We ontzorgen onze opdrachtgevers van offerte tot evaluatie.
  • Alles wat nodig is om uw beleving mogelijk te maken in eigen beheer. Onze opslag is een ware snoepwinkel voor iedereen die van leuke evenementen houdt!
  • De juiste personen op de juiste plaatsen dankzij ons uitgebreide netwerk, van representatieve hosts tot de beste leveranciers en specialisten.
  • Eén slotfactuur. Wij schieten gemaakte kosten voor, u ontvangt één overzichtelijke slotfactuur.

Aan de slag!

We werken samen met u het concept uit. Vervolgens stellen we een projectplan op met daarin een duidelijke tijdlijn. Ook wordt het draaiboek voor het evenement zelf ruim van tevoren gemaakt. De combinatie van deze tijdlijn en het draaiboek vormen de rode draad voor de organisatie.

Evaluatie

Heeft u uw doelstellingen behaald? Hebben wij uw verwachtingen waargemaakt? Wij vinden het erg belangrijk om het proces en evenement naderhand te evalueren. Daarmee waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij stellen onze slotfactuur dan ook pas op nadat is gebleken dat u als klant 100% tevreden bent over MANS Events.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op!


Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl