CLUB MANS

CLUB MANS

Bij MANS Events zijn we trots op de vele duurzame relaties die wij onderhouden met onze klanten. Om deze steeds terugkerende klanten te bedanken voor hun loyaliteit is Club MANS in het leven geroepen.

Het lidmaatschap
Als lid van Club MANS profiteert u van een paar leuke extra’s. Zo neemt u deel aan ons loyaliteitsprogramma waarbij wij uw spaarpot vullen. Over de omzet die u in één kalenderjaar bij ons en onze partners boekt spaart u namelijk 3%. Het gespaarde bedrag kunt u binnen 2 jaar besteden voor nieuwe events en/of catering!

Wij mogen met Club MANS ook een hoop tickets naar diverse festivals weggeven. Daarnaast hebben we gedurende het jaar mooie kortingskaarten voor diverse publieksevenementen door heel Nederland.

Als lid van Club MANS ontvangt u ook nog eens twee toegangskaarten voor de jaarlijkse Club MANS dag!

 

Kom er nu bij!
Club MANS is geen exclusieve club waar u met geen mogelijkheid naar binnenkomt. Sterker nog, er zijn maar 2 dingen die u hoeft te doen om van de voordelen van Club MANS te kunnen genieten.
De eerste is snel geregeld, dat is een kwestie van het contactformulier invullen. U hoort dan nog van ons!
Het tweede ding is het leukst om te doen: zoveel mogelijk events boeken bij MANS Events of één van haar partners workshoppen.nl, Phoodies en MANS Verhuur (hierover later meer) !

Laten we de voordelen van Club MANS nog eens op een rijtje zetten:

  • Lucratieve spaaractie
  • Kans op gratis tickets naar festival
  • Korting op toegangskaarten evenementen
  • Club MANS Dag

Vul hier het contactformulier in en we sturen u zo spoedig mogelijk een reactie!


Schrijf u nu in voor Club MANS

    Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl