Concorp open dagen

Concorp open dagen

Concorp open dagen

Concorp bestond in 2017 al weer 100 jaar en met meer dan 50 jaar ervaring in suikerwerk, was dit een reden om groots uit te pakken!

Met zo’n 2500 geïnteresseerde gasten voor de rondleiding door de fabriek, werd de open dag over 2 dagen verdeeld.

Nadat de gasten hadden geparkeerd werden ze opgehaald door een prachtige ouderwetse dubbeldekker, die ze naar een gigantische circustent achter de snoepfabriek bracht. Na binnenkomst kon er genoten worden van een kopje koffie/thee met een typisch Friese lekkernij; de oranjekoek.

Nu kon toch echt de rondleiding door de fabriek beginnen! Eerst moest er hygiëne kleding aangedaan worden en ook werden ieders handen en schoenen gereinigd.

In de fabriek werden alle processen van grondstof tot ingepakt snoepje uitgelegd. Ook kreeg iedereen onderweg een Autodrop blik, die ze op verschillende punten in de fabriek rijkelijk kon vullen met allerlei verschillende snoepjes!

Nadat de rondleiding erop zat was het feestje nog zeker niet voorbij! Met een lekker drankje en verrukkelijk eten kon er nog lekker nagenoten worden. Buiten was er plaats gemaakt voor een kids playground, waar de kinderen konden voetballen, springen op een groen springkussen en op de foto konden met roze Cadillac. Natuurlijk kreeg iedereen ook een goedgevulde goodiebag mee naar huis zodat ze ook later nog konden blijven smullen.

  • Opdrachtgever Concorp Jirnsum B.V.
  • Gelegenheid Open dagen
  • Type beleving Relatieprogramma
  • Deelnemers 2500
  • Locatie Jirnsum

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl