Personeelsreis VMI

Personeelsreis VMI

Personeelsreis VMI

De personeelsreis van VMI had als bestemming de Duitse hoofdstad Berlijn en had twee overnachtingen in het luxe Treptow-hotel midden in de stad. Het was een weekend waar de gasten hun tijd met grote mate vrij konden indelen. Na een lange busreis werd de groep verwelkomd in het hotel en kregen zij een speciaal voor hun samengesteld reisboekje aangeboden vol met allemaal verassende en leuke bezienswaardigheden. Hier werd in de middag dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Er werd gegeten bij een Brauhaus, waar hen een heerlijke maaltijd uit de Duitse keuken werd voorgeschoteld. In de avond was er wederom alle ruimte om de stad naar eigen gelegenheid te verkennen.

Op de tweede dag haalde een bus de groep op werd er in het centrum een interactief spel gespeeld die ze langs de Brandenburger Tör en de Bondsdag leidde.  Discover Berlin werd in teamverband gespeeld met een iPhone en buzzbag. En het winnende team werd aan het einde gehuldigd. De lunch was in de XII Apostel, dat volgens de locals één van de beste restaurants van de stad is. Daarna kon iedereen gaan en staan waar ze wilden: lekker shoppen, een terrasje pakken of cultuur snuiven in één van de vele musea van de stad.

De slotdag stond in het teken van de Berlijnse marathon, één van de grootste marathons van de wereld. Een bus bracht de groep naar een plek waar ze prima uitzicht hadden over de renners en waar ze zich konden vermaken met de randactiviteiten die er bij zo’n marathon komen kijken. Na een gezamenlijke lunch in het hotel, zat het weekend er alweer op en vertrok de touringcar weer naar Nederland.

  • Opdrachtgever VMI
  • Gelegenheid Personeelsreis
  • Type beleving Besloten beleving
  • Deelnemers 100
  • Locatie Berlijn

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl