Plukon bedrijfsopening Wezep

Plukon bedrijfsopening Wezep

Plukon

Een reden voor een feestje? Nou, dit had Plukon zeker!

Precies één jaar na de brand ging de nieuwe fabriek in Wezep weer open. Hier kan alles weer op volle toeren draaien en dit werd tijdens dit event met veel trots uitgedragen.

Er was een gave stretchtent en outdoor area waar mensen konden dansen, lekker konden eten en drinken en natuurlijk ook mochten genieten van het weer!

Het feest startte met een prachtig gouden welkomstdrankje en muziek van de AFM Jazz band. Na het ontvangst volgde er een speech van de CEO, de directrice van de Albert Heijn en de burgermeester van Wezep en konden ze met z’n allen toosten op de opening van de fabriek. Onder het genot van een drankje kon iedereen met elkaar babbelen om vervolgens in groepjes een rondleiding door de fabriek te krijgen.

Bij terugkomst van de rondleiding kon het echte feest beginnen. Met nog meer werknemers en gasten die verwelkomd werden, gingen de foodstands open en begon de muziek te spelen. Gasten konden verschillende gerechtjes proeven van de Instock foodtruck, onze XXL Oklahoma smoker en de Crème Brûlèe Bike en natuurlijk mocht een lekkere portie oerfriet niet ontbreken. Met al deze foodstands kon iedereen heerlijk smullen en was er voor iedereen wel wat te vinden.

Al met al was het dus zeker een geslaagde dag!

  • Opdrachtgever Plukon
  • Gelegenheid Bedrijfsopening
  • Type beleving Relatieprogramma
  • Deelnemers 300
  • Locatie Wezep

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl