Simian- Kerst winter festival

Simian- Kerst winter festival

Simian Circusfestival

Elk jaar organiseert Simian op ludieke wijze een eindejaarsfeest. Omdat de organisatie groeit hebben ze afgelopen jaar de hulp ingeroepen van MANS Events. Op dat moment was Simian bezig met een grote uitbouw naast het bestaande pand. In deze grote hal hebben wij in overleg met de klant een spectaculair circusfestival georganiseerd. De kale hal was sfeervol aangekleed in het thema en er was zelfs een zweefmolen aanwezig. Daarnaast een goede dj, verrassende entertainment en natuurlijk heeft Phoodies de catering verzorgd op dit evenement met verschillende sfeervolle foodstands.

reactie opdrachtgever

Het succes van een event beperkt zich niet tot het goede verloop van de dag an sich, alle communicatie die eraan voorafgaat en de opvolging achteraf bepalen evenzeer hoe positief de samenwerking met een eventbureau wordt ervaren.
Ik heb mijn samenwerking met MANS Events ervaren als zeer aangenaam, vlot en professioneel. In onze communicatie vooraf koppelde MANS Events steeds heel snel terug, met antwoorden op al onze vragen en voorstellen die aan onze verzoeken voldeden. MANS Events toonde dat ze alles ten allen tijde onder controle hadden door ons steeds proactief te contacteren en statusupdates te geven.

MANS Events kwam stipt zijn beloftes en voorstellen na. Op de avond van het kerstfeest konden de collega’s en partners rekenen op een perfecte bediening. De kwaliteit van het eten beantwoordde meer dan voldoende aan de verwachtingen.
We hoefden ons geen zorgen te maken over de praktische details. De avond van het event is fantastisch verlopen, de toffe sfeer was overheersend. Tijdens de meeste events van Simian, ben ik zelf heel erg in de weer, waardoor ik niet in dezelfde mate als mijn collega’s kan genieten, maar deze keer was anders, ik heb zelf een heel leuke avond beleefd.

Een echte aanrader dus, bedankt MANS events!

  • Opdrachtgever Simian B.V.
  • Gelegenheid Kerstfeest
  • Type beleving Circus festival
  • Deelnemers 250
  • Locatie Groningen

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl