Winterfeesten

Winterfeesten

Winterfeesten

Wil jij graag een onvergetelijk winter themafeest houden om je personeel te verwennen of om ze te belonen?
Dan ben je bij MANS Events aan het goede adres!

Ervaar de winterse gezelligheid

MANS Events kan elke locatie omtoveren tot een heus winterwonderland met vuurkorven, sneeuw en natuurlijk de kerstman! Wij verzorgen alles voor je: de aankleding, het entertainment, de accommodatie, de techniek en zelfs de catering. Er wordt niks aan het toeval overgelaten. Geniet van dit unieke winterfeest dat tot in de puntjes strak voor jullie is georganiseerd.

Tijdens kerst of oud en nieuw een fantastisch feest vieren als een epische afsluiter van het jaar of als knallende start van het nieuwe jaar, met onze gezellige winteractiviteiten is alles mogelijk.
Ben je niet zo van het feesten in het koude weer, dan is het zelfs mogelijk om een winter themafeest in de zomer te organiseren. Hoe tof is dat? Denk aan typisch winterse activiteiten, maar dan in de zomer, zonder de gevreesde kou.

Een winterfeest op maat

Met onze winteractiviteiten is er van alles mogelijk. Barbecueën? Dat kan! Wij halen gewoon de barbecue voor je tevoorschijn. Wil je genieten van een knusse kerstmarkt? Ook dat kan! De typische Duitse kerstmarkt, maar dan zonder dat je naar Duitsland hoeft te reizen. Wij brengen de kerstmarkt bij jou op locatie, inclusief alles wat je er bij wil denken. Denk hierbij aan een warme chocolademelk, lekkernijen en natuurlijk leuk gezelschap.

Uiteraard is het mogelijk om het winterfeest te voorzien van sportieve winteractiviteiten. Wat dacht je van een zeepkistenrace, urban street golf, yukigassen of de escape city challenge? De winterspelen zijn dichterbij dan je denkt.

Op zoek naar een uniek winterfeest?

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl